Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda bluza 2XL

Pener 2k14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako, że po świętach zostało mi trochę pieniędzy to sobie postanowiłem zamówić jakąś bluzę. Wypatrzyłem jakąś 2XL i mi się spodobała z tym, że nie wiem czy nie będzie aż za duża.

Jestem typem co nosi większe ubrania (nie z powodu wagi) a bardziej tego, że kręci mnie ten ubiór.

Moje "wymiary" to 182cm ~76kg i jak myślicie nie będzie mi sięgać aż po jaja? Ogólnie w szafie mam same XL'ki stąd te pytanie.

Jak znajdziecie fotę jakiegoś typka co ma na sobie bluzę 2XL to podeślijcie tutaj bo chętnie zobaczę.

/// Dodam, że chodzi o bluzę :

http://www.urbancity.pl/sklep/produkty/marka/2053-respekt/36670-big-rss-crewneck-turquoise-white.html

Opublikowano

Ja mam 190cm i 80kg. Noszę same XXL, mam jedną bluzę która sięga to po jaja jest to 4XL.

Zależy też od producenta ponieważ jak dostałem bluzę z Housa XXL to jest taka no dopasowana jak by, a jak kupiłem XXL na hifiwear to jest dosyć duża i luźna. Tak więc sprawdź jakie ma wymiary przy zamawianiu i porównaj do jakiejś bluzy którą masz :)

Opublikowano

Witam.

Jako, że po świętach zostało mi trochę pieniędzy to sobie postanowiłem zamówić jakąś bluzę. Wypatrzyłem jakąś 2XL i mi się spodobała z tym, że nie wiem czy nie będzie aż za duża.

Jestem typem co nosi większe ubrania (nie z powodu wagi) a bardziej tego, że kręci mnie ten ubiór.

Moje "wymiary" to 182cm ~76kg i jak myślicie nie będzie mi sięgać aż po jaja? Ogólnie w szafie mam same XL'ki stąd te pytanie.

Jak znajdziecie fotę jakiegoś typka co ma na sobie bluzę 2XL to podeślijcie tutaj bo chętnie zobaczę.

/// Dodam, że chodzi o bluzę :

http://www.urbancity.pl/sklep/produkty/marka/2053-respekt/36670-big-rss-crewneck-turquoise-white.html

Będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...