Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupic ten komputer? ( POMOCY, PROSZĘ JA SIĘ NIE ZNAM )

peyto666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie kupowanie składaków z allegro nie jest pomysłem.

Komputer dobry, ale lepszy sprzęt miałbyś za ok. 2000zł bez obaw o lagi w takich grach jak np. BF4.

@edit: Wasze nastawienie jest beznadziejne.

Oczywiście, że nie odradzam kupowanie gotowców.

Procesor nie jest aż taki zły, mógłby być lepszy, karta graficzna również lepsza by się przydała i najlepiej SSD.

Opublikowano

nie, bo to gotowiec, tykająca bomba, nie warta ani złotówki.

dodam, że jeśli chcesz kupić dobrego kompa to załóż temat w komputery : -)

Ogólnie kupowanie składaków z allegro nie jest pomysłem.

Komputer dobry, ale lepszy sprzęt miałbyś za ok. 2000zł bez obaw o lagi w takich grach jak np. BF4.

proszę Cię st1m wyjdź z tego tematu, mieli racje, że nabijasz posty nawet tam, gdzie nie znasz się ani trochę.

Opublikowano

nie, bo to gotowiec, tykająca bomba, nie warta ani złotówki.

dodam, że jeśli chcesz kupić dobrego kompa to załóż temat w komputery : -)

proszę Cię st1m wyjdź z tego tematu, mieli racje, że nabijasz posty nawet tam, gdzie nie znasz się ani trochę.

Widzę, że się znasz. No ale tak ogólnie ten komputer jest dobry chodzi mi tutaj o procesor, karte graficzną itd.. Czy lepiej znaleźć coś innego w podobnej cenie?

Opublikowano

W podobnej cenie złożysz komputer o wiele, wiele lepszy.

Ale ja ymm.. mam tylko do wyboru taki ' gotowy ". Nie mam możliwości złożenia.

Opublikowano

Czy to problem zamówić części np. na morele z opcją złożenia komputera? Przyjdzie Ci gotowy komputer, który będzie o wiele lepszy.

Opublikowano

Czy to problem zamówić części np. na morele z opcją złożenia komputera? Przyjdzie Ci gotowy komputer, który będzie o wiele lepszy.

Ja się nie znam na komputerach itd.. i nawet bym nie wiedział co i jak gdzie dodać.

Opublikowano

Napisz temat w 'komputery' pogaduszki nie są działem od tego typu tematów.

Opublikowano

Ja się nie znam na komputerach itd.. i nawet bym nie wiedział co i jak gdzie dodać.

Napisz temat w dziale komputery, zaraz postaramy się coś dla Ciebie złożyć, żeby do domu przyszło wszystko gotowe.

Opublikowano

Budżet?

Ehhh, drugi...

@UP

Mam tendencję do otwierania wszystkich tematów na pierdyliardzie kart, i tym się to kończy xD

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...