Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łucznik Mrozu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu zrobiłem kilka mobków i zamierzam je udostępniać co jakiś czas zupełnie za darmo. Po to aby każdego z Was przekonać w jakiś sposób do siebie. Na dzień dzisiejszy prezentuję " łucznika mrozu" w dwóch wersjach kolorystycznych jak kto woli bądź można użyć jako dwóch mobków.

Bez wpisów do packera, jeżeli interesuje Cię coś więcej napisz na maila -

[email protected]

Zapraszam do obejrzenia na serwisie YT.
Pozdrawiam

ŁUCZNIK DZIAŁA NA PROCESORACH AMD POTWIERDZONE I SPRAWDZONE. Pozdrawiam

Download:

Skan:

Opublikowano

skad wiesz , że nie widac i dla czego ;>

Nie wiem czy to jest jakaś próba "obrony" marka przed wyjebaniem go ze specjalizacji, jak dla mnie to idiotyczne. Zamiast wprost powiedzieć, że jest kilka konwerterów granny i jeden z nich powoduje brak widoczności mobów na AMD'kach .

Opublikowano

Nie wiem czy to jest jakaś próba "obrony" marka przed wyjebaniem go ze specjalizacji, jak dla mnie to idiotyczne. Zamiast wprost powiedzieć, że jest kilka konwerterów granny i jeden z nich powoduje brak widoczności mobów na AMD'kach .

a jak odróżnić te wadliwe ?

1356029616-U806338.png

Never Look Back..

Opublikowano

a jak odróżnić te wadliwe ?

Odpalasz w granny viewerze i patrzysz jakim konwerterem jest przekonwertowany Oo xD

Jak jest ricky coś tam to zaraz możęsz wyrzucić.

Opublikowano

Dotyczy to tylko modeli z animacjami.

Gdybyś wiedział to trochę wcześniej na pewno by to wyszło jak powinno ^^

@topic

Łucznik ładny, a animacje bardzo płynne. Tyko pobrać i zobaczyć jak sprawuje się w grze ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Dziekuję za pozytywne komentarze :P co do tego na amd właśnie rozgryzłeś mark mój problem z petem, którego część osób nie widziała a część tak. O dziwo pół roku temu tego nie wiedziałeś ;)

BTW. Nie mam ricky exportera.

MODEL DZIAŁA NA PROCESORZE AMD

dowód?

19cmui7atzwao7hfg.jpg

Niedziałający exporter to ten na pierwszym wycinku. Drugi działa na każdym procesorze ;)

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówisz. Wszystko zależy od exportera.

Tylko jest mały szkopuł.

Nie sprzedawałem nikomu oprócz Markowi exportera który pozwala na widoczność modelu na każdym komputerze, także ten model nie działa na procesorach amd czy tego chcecie czy nie.

Pis joł.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówisz. Wszystko zależy od exportera.

Tylko jest mały szkopuł.

Nie sprzedawałem nikomu oprócz Markowi exportera który pozwala na widoczność modelu na każdym komputerze, także ten model nie działa na procesorach amd czy tego chcecie czy nie.

Pis joł.

Nie tylko Ty go masz ... Ktoś mógł kupić od np. Niemców i też ma więc nie wywyższaj się tak ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Dziekuję za pozytywne komentarze :P co do tego na amd właśnie rozgryzłeś mark mój problem z petem, którego część osób nie widziała a część tak. O dziwo pół roku temu tego nie wiedziałeś ;)

BTW. Nie mam ricky exportera.

MODEL DZIAŁA NA PROCESORZE AMD

dowód?

19cmui7atzwao7hfg.jpg

Niedziałający exporter to ten na pierwszym wycinku. Drugi działa na każdym procesorze ;)

Wybacz ale tak jak pisałem model nie działał i teraz piszę, że nadal nie będzie działał na amd. Gdyż wina leży po stronie animacji.

^^

Opublikowano

Spoczko ;) lecz z tego co mi wiadomo osoby, które posiadały pewnego klienta do przetestowania przeze mnie. Widziały model a nie widziały peta ( procesor amd)

Po prostu pobierz i sprawdź.. ja niestety mam intela...

Opublikowano

Nie tylko Ty go masz ... Ktoś mógł kupić od np. Niemców i też ma więc nie wywyższaj się tak ;)

Nie kupi od niemców bo sam łatałem skrypt. ^^

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie kupi od niemców bo sam łatałem skrypt. ^^

Mam do załatania kalesony, pomożesz?

Łuk fajny z wyglądu, lecz nie zbyt przydatny ogólnie, może dla kogoś się przyda a lajka dam za coś swojego

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

The Naid powiedz mi dlaczego ty sie tak wywyzszasz jaki ty nie jestes dobry i czego ty nie potrafisz tylko jak bys nie wiedzial nie jestes na tym forum sam

Nie wywyższam się tylko nie rozumiem po co ktoś próbuje wmówić taki fejk, że ten model działa na wszystkich procesorach jak tak nie jest.

Moje posty mają na celu sprowadzenie założyciela tematu na ziemię aby wiedział, że jego model jest najzwyczajniej zbugowany pod względem widoczności modelu w grze.

Nie ogarniam ludzi pieprzących o ego, wywyższaniu się czy hejtowaniu bo w ~90% przypadkach nie trafiacie z swoimi tezami a mącicie ludziom w głowach.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...