Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Nowi NPC na Avestia.pl

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio? No bo ja mam białe tło. Z tydzień temu miałem forum, teraz nic.. białe tło. :D

Dlatego pytam, czy jest.

Spróbuj wejść z innej przeglądarki ponieważ forum prosperuje bez problemu. Ew: www.Avestia.pl(ukośnik/slash)board

Opublikowano

QueTTi w teamie ?

No to jak ktoś chce 10 min po starcie mogę sprzedać pliki tego serwera...

@mark znowu tracisz czas na jakiś syf , byś sobie znalazł porządnych ludzi a nie bandę złodziei.

QueTTi u Nas ma tylko dostęp do forum ponieważ on Nam je postawił i się Nim opiekuję. To coś złego?

Opublikowano

QueTTi u Nas ma tylko dostęp do forum ponieważ on Nam je postawił i się Nim opiekuję. To coś złego?

To złego że pan Gumiś jest frajerem dwulicowym. Tak samo jak Kizior...Jak wszystko u was będzie na jednym virtual hoscie to już macie po serwie.

Just saying.

Tak dla jasności.

Kto to jest?

Jak się nie mylę to to jest LayoS bo to zdjęcie kiedyś mi na gg ktoś wysyłał.

e: potwierdzone fota layosa.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

To złego że pan Gumiś jest frajerem dwulicowym. Tak samo jak Kizior...Jak wszystko u was będzie na jednym virtual hoscie to już macie po serwie.

Just saying.

Jak się nie mylę to to jest LayoS bo to zdjęcie kiedyś mi na gg ktoś wysyłał.

e: potwierdzone fota layosa.

a co ma layos do Naszego serwera? Zobaczysz i ocenisz serwer po starcie bo nie ocenia sie dnia przed zachodem słońca.

Opublikowano

a co ma layos do Naszego serwera? Zobaczysz i ocenisz serwer po starcie bo nie ocenia sie dnia przed zachodem słońca.

A skąd mam wiedzieć ? Pytali się kto to na zdjęciu.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Głównie handlarze wyglądają bardzo... Metinowo ^^ pozostałe npc, nie mają tego klimatu :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

To jest wasz QueTTi co nie umie nas z hakować <3

slj2.jpg

^^

Masz jakiś problem ze sobą? Bo widzę że tak. Po co takie rzeczy Nam piszesz pod SS? Masz jakiś problem od niego to zapraszam na Nasze forum i napisz mu to ponieważ on nic nie ma wspólnego z SERWEREM GRY, jest odpowiedzialny tylko za forum.

Opublikowano

Taa quetti odpowiedzialny tylko za forum ^^ a na serwerze będzie latać z rangą GM'a?

nie nie będzie. bierzemy TYLKO ludzi którzy pracują przy serwerze GRY "_"

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...