Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam nowej gry (2012 - 2013) z naprawdę ciekawą i wciągającą fabułą. Przeszedłem wczoraj Bioshock Infinite i szukam podobnej, ale nie z aż tak zawiłą fabułą, bo jeszcze zbieram się do kupy przez to co widziałem w zakończeniu. Myślałem nad Dishonored GOTY. Przeszedłem podstawkę na piracie, ale dlc mogą być równie ciekawe.

Opublikowano

Masz PS3? Może Beyond? :) Możesz też zagrać w Fahrenheit na PC. (Lecz ona dużo starsza) ;) Jeśli oczywiście lubisz niemożliwe, paranormalne zjawiska. Metro od 2033 do Last Light. Far Cry3. Mógłbym dalej srać grami. :P Zapomniałem o jednym... The Walking Dead od pierwszego sezonu.

Opublikowano

Masz PS3? Może Beyond? :) Możesz też zagrać w Fahrenheit na PC. (Lecz ona dużo starsza) ;) Jeśli oczywiście lubisz niemożliwe, paranormalne zjawiska. Metro od 2033 do Last Light. Far Cry3. Mógłbym dalej srać grami. :P Zapomniałem o jednym... The Walking Dead od pierwszego sezonu.

Beyonda oglądałem od tivolta bo PS3 nie mam, i tak btw. Beyond to w sumie interaktywny film. W Fahrenheita nie zagram bo niestety patrzę na grafikę. Metro 2033 mam i jestem już w bibliotece i fabuła jakoś nie zrobiła na mnie wrażenia. A The Walking Dead nie chcę bo to chyba point and click.

Opublikowano

Może The Last Of Us? Chyba, że też oglądałeś u Tivóra :P Teraz trudno znaleźć grafikę i fabułę... Seria AC ;) Może Tomb Raider najnowszy? Hitman Rozgrzeszenie. Sleeping Dogs. Dokończ Metro i graj w LL bo fabuła trochę się rozpędziła według mnie.
UP: Saints Row IV ma taką z dupy fabułę... Jeb kosmici!

Opublikowano

Może The Last Of Us? Chyba, że też oglądałeś u Tivóra :P Teraz trudno znaleźć grafikę i fabułę... Seria AC ;) Może Tomb Raider najnowszy? Hitman Rozgrzeszenie. Sleeping Dogs. Dokończ Metro i graj w LL bo fabuła trochę się rozpędziła według mnie.

UP: Saints Row IV ma taką z dupy fabułę... Jeb kosmici!

TR i fabuła? Mam TR i fabuła jest średnia i strasznie przewidywalna. Mi tutaj chodzi o gry z wybitnie dobrą fabułą. I pisałem że nie mam PS3 więc nie podawajcie na to gier.

Opublikowano

Fallout New Vegas i 3

Wszystkie części stalkera(cień czarnobyla, czyste niebo i zew prypeci)

Naprawdę fajne gry z grafą na poziomie.(Do stalkerów są mody "complete" upiększające grafe)

graphic.png

Opublikowano

Gdzieś czytałem że Fallout jest średni. Mam STALKER Zew Prypeci razem z modem Complete z cdaction ale raczej nie zagram bo horrorów nie lubię, a podobno laboratoria to mordęga.

Opublikowano

Gdzieś czytałem że Fallout jest średni. Mam STALKER Zew Prypeci razem z modem Complete z cdaction ale raczej nie zagram bo horrorów nie lubię, a podobno laboratoria to mordęga.

No to nie grałeś. Jeśli chcesz porządną grafikę to części 3 i New Vegas są niesamowite, ale główną wartością w tej grze jest fabuła.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

We Falloucie wszędzie znajdziesz wrogów. Cała fabuła polega na prześciu po trupach do celu.

+ urozmaiceniem pojedynków jest V.A.T.S.

Gra warta uwagi.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tylko czy Fallout jest dynamiczny, czy walka jest raz na rok? Nie chcę się przy tym zanudzić.

Gra tania, świetna fabuła, ogromny świat, masa różnych potworów, ludzi i robotów. I jak napisał up świetny system V.A.T.S.

Jest też dużo broni i świetna klimatyczna grafika.

Gra ma też masę modów i łatwą ich instalację.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Gra tania, świetna fabuła, ogromny świat, masa różnych potworów, ludzi i robotów. I jak napisał up świetny system V.A.T.S.

Jest też dużo broni i świetna klimatyczna grafika.

Gra ma też masę modów i łatwą ich instalację.

Akurat co do modów to wiem, to jest bodajże ten sam silnik co Skyrim, ale na 100% jest strona Fallouta na nexusie.

Opublikowano

Akurat co do modów to wiem, to jest bodajże ten sam silnik co Skyrim, ale na 100% jest strona Fallouta na nexusie.

Nie ten sam silnik, ale z nexusa mody bardzo łatwo się instaluje.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie ten sam, a podobny do skyrima.

Masz jeszcze fajne perki, które urozmaicają rozgrywkę(np. dzikie pustkowia do wybrania jako cecha na samym początku)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...