Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]multihack

tomasik32123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taka prosbe moglby ktos mi podeslac jakiegos dzialajacego multihacka na pla? przewaznie rozchodzi mi sie o jakiegos speedhacka i wiem ze jest cos takiego ze taki bot co podnosi czyjs drop. Nie wiem czy to jest jeszcze mozliwe poniewaz teraz wrocilem do metina pla i jest tylko te kilka serwerow i gdy wlaczam metina odpala mi sie przez ta platforfme gameforge live a z metin2mod.tk nie moge pobrac poniewaz gdy tam trzeba odczekac te 5 sek to nie uplywa ten czas tylko po chwili pokazuje mi sie [ Ta strona prosi o potwierdzenie decyzji jej opuszczenia - wprowadzone dane mogły nie zostać zapisane. ] Bylbym bardzo wdzieczny jezeli ktos zechcial by mi w tym pomoc ;)

Opublikowano

Żeby wejść w strone z DL przez adf.ly, to musisz zaczekać 5 sec i kliknąć Skip AD.Po wykonaniu tej czynności, twoim oczom powinna ukazać się strona z downloadem moda ;-)

Opublikowano

Juz zrobilem pobierac moge trzeba bylo tylko sprobowac przez inna przegladarke . ale czy teraz wgl dzialaja jakies hacki gdy jest ta platforma co mi bledy wyskakuja jezeli wypakuje itp. Moze ma ktos dzialajaca wersje fishbota ktora dziala na klijencie 2014 bo mi sie wydaje ze teraz po tej ich aktualizacji nie dzialaja zadne hacki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...