Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kamer mod

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy jeżeli używam kamer moda i używam tylko mobber hacka to nie powinienem za to wyłapać bana ? No bo przecież moge powiedzieć że mam pelerynki a GM sie chyba nie skapnie ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Witam.

Czy jeżeli używam kamer moda i używam tylko mobber hacka to nie powinienem za to wyłapać bana ? No bo przecież moge powiedzieć że mam pelerynki a GM sie chyba nie skapnie ?

Jeśli GM cię wykryje i zobaczy, że masz Mobbera to jasne, że możesz dostać bana.

Może np. zobaczyć że ustawiłeś żeby z mniejszej lub większej odległości brało moby i zobaczy, że

peleryny biorą z innej odległości niż ty.

Więc odpowiadając na pytanie, możesz dostać bana jak GM się "skapnie".

Opublikowano

Tego się chyba nie da do końca określić ale pewnie jakby pogrzebać to jest gdzieś w plikach gry.

Jak masz trochę czasu to możesz wejść na priva jakiegoś i zobaczyć na jaką odległość biorą mniej więcej

i obczaić to na mobber hacku.

Opublikowano

Jeżeli będziesz włączał i wyłączał mobber to myślę ,że się nie skapnie, ale jeśli będzie ci potwory cały czas przywoływało to myślę, że cię przeszuka. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...