Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keepmt2

kamil52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo może mógłby ktoś pomóc ściągnąłem clienta do tego serwera wklejam odbojetnie jakie spolszczenie do folderu z grą odpalam i jest dalej po niemiecku. Dlaczego tak jest nikt na serwerze nie może mi pomóc. :unsure:

Opublikowano

No tak ale pytałem na serwerze i niektorzy mówią że im spolszczenie działa bez zarzutu i mają wszystko po polsku. ;/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja pomogę :)

1.Musimy pobrać metina 2008 najlepiej ze strony www.idg.pl

2.Musimy mieć też społszczenie do keepmt2

3.Instalujemy metina 2008 i lokalizacje wybieramy najlepiej : C:program files/keepmt2 lub inna ale musi być na dysku

4.Teraz do tej lokalizacji gdzie mamy keepmt2 wklejamy społszczenie keepmt2 (tam gdzie jest ta lokalizacja musi być metin2008)

5.Uruchamiamy grę za pomocą społszczenia wklejonego do tej lokalizacji..

Mam nadzieję że pomogłam :)

Pytania na: 9943626

____________________________________________________________________________________________________________________________

W KeepMT2 mam 79 lvl...

Pisać na gg 9943626 jeśli macie jakieś pytania :)

[font=[size="Nicki na priv serwerach metin2: uzyt11dna lub anex1510...W razie jakiś pytań pisać na gg 9943626...Często niewidoczny...Odwiedź moją stronę anex1510.er.pl,która jest w robocie..Narazie nic na niej nie ma prawie..uzyt11dna :):)][/size]"][/font]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...