Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ucieczka z Bronze - codzienna aktualizacja ;)

^yarker^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Po odzyskaniu konta (lol xD) okazało się iż jest one w bronze 5. no cóż, trzeba grać xD

Rozpocząłem ucieczkę z piekła, a mianowicie z bronze 5, 0 lp

Moje ostatnie 6 meczy :)

yveg.png

lolking jeśli chcieli byście śledzić moje poczynania

http://www.lolking.net/summoner/tr/3791398

Dodam też iż chyba napiszę poradnik, jakie postacie wybierać aby efektywnie uciec z tego piekła

Opublikowano

Pamietaj ze przed toba jest jeszcze 5dywizji, wszystko moze sie zmienic ale powodzenia.

dziękuje, liczę że do silvera wyjdę do ferii, aczkolwiek tutaj mam aż 2 adc - ashe i sivir. a właśnie tą pozycję mainuje na głównym koncie

hmm, zamiast hexa dfg , hmm. na ap postaciach się nie znam, ale zdaje mi się że dfg jest bardzo mocne w szybkim zburstowaniu enmy, np. na ahri.

kata zadaje potężne obrażenia AoE więc ten spellvamp się chyba przyda. w dodatku na ulcie jest chyba przelicznik ad

a co do runek to nie chce mi się xD. w bronzie ogarne na tych, a dalej to raczej grać nie będę

Opublikowano

@up

Wrecz na odwrot, DFG bardziej pomaga zburstowac enemy, bo daje bonus podobny do charma ahri, +20% od AP po uzyciu, czyli zadajesz 20% AP wiecej :)

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

@up

Wrecz na odwrot, DFG bardziej pomaga zburstowac enemy, bo daje bonus podobny do charma ahri, +20% od AP po uzyciu, czyli zadajesz 20% AP wiecej :)

aha, dziękuje. ja ap postać to tylko grałem vladem. ostatni mecz ap poza vladem rozegrałem w wakacje, więc ;)

dziękuje ;)

Opublikowano

Graty, jednak te 5-6 meczy nie daje Ci od razu wyjścia z brązu. Powodzenia, ale tak jak napisał Neotrodal, wszystko jeszcze może się zmienić. Brąz zmienia ludzi xD

Opublikowano

Siemka

Po odzyskaniu konta (lol xD) okazało się iż jest one w bronze 5. no cóż, trzeba grać xD

Rozpocząłem ucieczkę z piekła, a mianowicie z bronze 5, 0 lp

Moje ostatnie 6 meczy :)

yveg.png

lolking jeśli chcieli byście śledzić moje poczynania

http://www.lolking.net/summoner/tr/3791398

Dodam też iż chyba napiszę poradnik, jakie postacie wybierać aby efektywnie uciec z tego piekła

Brąz - nie wiem jak można nie wyjść z tego shitu..

Nawet supportem grę wycarrować można..

Hello there.

Opublikowano

przepraszam ale ja poprstu chcę pokazać że da sie wyjść

dość tych bronzów które narzekają na team. poprostu w 3 tych meczach mój team był daleki od ideału. roamowanie i jesteś graczem

Opublikowano

Hectech na kacie jest suaby. Lepiej kupic sorcerki>Liandry>Zhonyia>rabadon>DFG>GA czy cos takiego ;s

Z brazu jest wyjsc easy, tylko napki ktorzy nie potrafia sie wybic mowia ze sie nie da

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Nie musisz pisać tuta, bo w brązie wystarczy pickować to czym łatwo jest szybko się nafeedować typu kata,akali,jax,riven i masz 100%. Zresztą tam to nawet farmić nie trzeba, powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...