Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Głosowanie na perma za GP!

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i zajebiscie!

Tylko nie sg nexon pls .. Mam m4, kolejny starczy. Moze AK? ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Aby oddać głos trzeba się zalogować, świetnie już wątpiłem w tego perma a tu proszę, jednak nexon potrafi być dobry, konto mam czyste więc każdy perm mile widziany. Podpinam.

Opublikowano

Myślę że najlepszy wybór to ten shotgun, i AK-47, nie są takie złe bronie, jestem ciekawe ile będzie kosztował ten perm ile waszym zdaniem??

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Myślę że najlepszy wybór to ten shotgun, i AK-47, nie są takie złe bronie, jestem ciekawe ile będzie kosztował ten perm ile waszym zdaniem??

80.000 gp - tyle ostatnio kosztował AUG w CA NA

Opublikowano

Wszystkie bronie oprócz shotguna się powtórzyły, więc pewnie on wygra.

Opublikowano

Ja JEbie .. przeciez ak jest do dupy .. jak by dali 74 to spoko .. ale nie 47 omg ! ... mam juz ja na perma a po co nam sg .. lol !!

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

musza byc nabite jakies posty zeby zaglosowac?

min. 10 postów i 3 dni na forum

Opublikowano

Wie ktoś kiedy są dokładnie te urodzinny i ile bedzie kosztowac ak-47 (jeśli wygra :D) nie chce spamowac wiec zapytam się tu ostatnio bornie za nx można było kupic na perma za sume okolo 30 dniu a teraz kosztuja po 25k albo mozna kupic je tylko na 30-90 dni coś się zbugowało czy był event i tylko w eventy mozna kupic wiekszosc na perma za nx?

Opublikowano

Wie ktoś kiedy są dokładnie te urodzinny i ile bedzie kosztowac ak-47 (jeśli wygra :D) nie chce spamowac wiec zapytam się tu ostatnio bornie za nx można było kupic na perma za sume okolo 30 dniu a teraz kosztuja po 25k albo mozna kupic je tylko na 30-90 dni coś się zbugowało czy był event i tylko w eventy mozna kupic wiekszosc na perma za nx?

Według niektórych w tą środę. Będzie kosztował 80.000.

Wtedy był event dlatego te bronie były takie tanie.

Opublikowano

Jeśliby pistol wygrał, co raczej nie wygra, to by kosztował 30k gp.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź ale spytam się jeszcze coś ;) często są takie eventy że można kupić te bronie za nx na perma ? (około 12-15k nx) kiedy będzie najbliższy i czy mogę wysłać wtedy komuś w postaci prezentu na inbox takiego perma za nx ? a słyszałem że za gp permów nie da się wysłać ?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź ale spytam się jeszcze coś ;) często są takie eventy że można kupić te bronie za nx na perma ? (około 12-15k nx) kiedy będzie najbliższy i czy mogę wysłać wtedy komuś w postaci prezentu na inbox takiego perma za nx ? a słyszałem że za gp permów nie da się wysłać ?

Często takie eventy nie są. Są tak samo rzadkie jak event z permami za GP. Może będzie na Wielkanoc - ale to tylko przypuszczenia.

Możesz komuś kupić perma za NX (gift).

Zgadza się, permów za GP nie da się komuś wysyłać.

Opublikowano

Fajnie kolejny perm do kolekcji ^^

Pod mój gust to najlepiej, żeby wygrała L96A1 :P

A najlepiej by było jak by dali wszystkie te 4 bronie na perma i każdy by sobie wybrał ;).

Opublikowano

L96A1 było już, więc nie dali by dwa razy tego samego w tak małym odstępie czasowym.

Przynajmniej wydam już coś z tego miliona. :P

674071459604241683421.gif

Opublikowano

L96A1 było już, więc nie dali by dwa razy tego samego w tak małym odstępie czasowym.

Przynajmniej wydam już coś z tego miliona. :P

UMP jednak dali :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...