Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Rework Yoricka

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o tym reworku juz wiadomo od dawna, zresztą on nie potrzebuje reworka bo jest dobry jak się umie grać, a taki urgot nadal będzie mieć ledwo 40% win ratio

­

Opublikowano

W związku z tym potrzebne będzie nieco więcej czasu na ostateczne dopracowanie koncepcji, a sam Yorick dostanie dużego reworka dopiero po Xeracie (i Skarnerze, którego rework jest już niemal gotowy).

Prędzej Testo umrze na raka niż wydadzą tego reworka.

Opublikowano

Szczerze to pamiętam jak dawno to miało być, tylko że rework bardziej przydał by się Poppy...

Co do jego reworka to czytałem gdzieś że chcą żeby gracz czuł że ma pod swoją władzą armię ghuli ^^

Ale jak z wyglądem postaci, też zmieniany ? :)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Oby go znerfili w tym reworku bo teraz jak jest w enemy to gg.

No chyba kurwa nie.

Yorick może i dominuje wielu solo toperów ale jak już dojdzie do team fightów w mid/late to Yorick zrobi mniej niż taki Renekton czy Nasus.. tyle co on namieszać moze to rzucić ulta na odpowiednią osobę co i tak gówno pewnie da.

Opublikowano

btw. po tym reworku (jak do niego dojdzie) będzie można zrefundować skina? ;f

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Ja bardzo lubię grać yorickiem oby nie dostał dużego nefra...

Kto mówi o nerfie? To jest rework, 0 wspólnego z nerfem. Zmieniają tylko postać na lepsze żeby zyskała większą popularność, większe win ratio, chociaż dravena zepsuli.

Szczerze to mnie to mało interesuje, ja jedynie czekam na rework Skarnera. Mam również nadzieję że teksturę mu zmienią bo obecna nie będzie pasowała do reworka.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Pasjonat
Opublikowano

Fajnie by było jakby stał się znów taki op jak był w s2 :) miałem nim 13 win strike, wyszedłem tylko nim i blitzem z 970 elo na 1300 ;)

.

Opublikowano

Nudna postać , jak jakiś n00b i jakiś pro gra yorickiem , to nie widać różnicy , jego mechanika nie pozwala nam się wykazać jak np. u riven. Ciekawe czy to 100.000 potworów z czego każdy wybucha i bije 3dmg jest trolem riotu :D

Opublikowano

Yorick duzo robi w team fightach, raz np gralismy 4v5 i mielismy Vayne w teamie- rzucal na nia ulta i gg wp. Robi sie pod tanka i proboje focusowac, team fighty 6v5 w tym x2 adc bolą. Moim zdaniem on nie potrzebuje reworka, w dobrych rekach dobra postac

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Nudna postać , jak jakiś n00b i jakiś pro gra yorickiem , to nie widać różnicy , jego mechanika nie pozwala nam się wykazać jak np. u riven. Ciekawe czy to 100.000 potworów z czego każdy wybucha i bije 3dmg jest trolem riotu :D

Tam jest wielki napis "PLACE HOLDER" czyli DMG nie jest jeszcze nawet testowany, to tylko przykład liczb aby wyobrazić sobie jak wygląda skill.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...