Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klikam play i nic się nie dzieje

ItsComandos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Tak jak w temacie, klikam play i nic się nie dzieje (non premium). Próbowałem już wszystkiego:
- przeinstalowałem jave

- 10 reinstalacji mc

- zmiana luncherów (mam 8 na kompie)

- tworzenie nowego konta
Nic z tych rzeczy nie pomogło!!!!
POMOCY!!!!

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Czy wcześniej miales takie problemy? W procesach nie odpala się żaden z związany z MC? Sprawdź ;)

tylko javaw.exe

=====================================================================================================================================

Opublikowano

To wyłącz ten proces i spróbuj ponownie.

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

To wyłącz ten proces i spróbuj ponownie.

myślisz że nie próbowałem??

Opublikowano

Przy reinstalacji MC usuwales cale .minecraft?

ta.

Opublikowano

Jaki masz komputer? Sprobuj wygrać jakieś moda, np optifine.

tylko że problem jest w tym że nie mogę... nie tworzy mi się nic w .mc ... tylko profile

Opublikowano

To przenieś ten folder do C:\Users\<użytwonik>\AppData\Roaming pod nazwą .minecraft

on tam jest... ale nie ma w nim nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...