Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Gram na serwerze xinyt2. Jest tam pewien bug :> A mianowicie kupuje się 200 szt. zwoi powrotu i sprzedaje tylko trzeba coś zmienić w jakimś pliku :P Bo tych zwoi normalnie nie można sprzedawać u handlarzy. Chciałbym się dowiedzieć co trzeba zrobić żeby można było je sprzedać? Słyszałem kiedyś już o tym bugu... Proszę o szybką odpowiedź. Na pw lub tutaj. Oczywiście jeżeli zadziała *5czki zasłużone trafią do właścicieli :> Pozdro :>

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

@Up

Lol co to ma być O_o ... Zrób coś na +9 ja to za przeproszeniem gówno zrobiłem u zwykłego kowala do +8 więc to żaden dowód i co wyższy lvl lepsza szansa na ulepszenie a ty miałeś dość high to zrób to na 1 lvl'u 3 razy i na +9 wtedy zobaczymy ... Wpisał byle jakie passy ...

PS

Co do bugu to trzeba mieć mod Kamera starego w którym nie ma save password and login i wtedy kupuje się taki zwój przenosi się go na yangi (te w eq na dole) potem klika się F7 i cieszymy się ;) Myślę że dasz + i 5* ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...