Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Ciekawostki o Dariusie i Corkim

InfoMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj z tymi bracmi to dojebałem, tu masz racje. I ja sprawdzam film przed wysłaniem, jednak bardziej skupiam swoją uwagę na błędy w montażu. Dlatego takie błędy się zdarzają.

Opublikowano

Bardzo razi w oczy: "spacja, przecinek" zamiast "przecinek, spacja".

Jest to bardzo wkurzające, nawet jak ktoś pisze "przecinek" bez spacji.

W którymś filmiku tak jest, abo nawet we dwóch.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

W pierwszym 3 filmach możesz ich na prawdę wiele znalesc. Wcześniej miałem na to wyjebane, dopiero potem ludzie mnie poinformowali, że tak nie może być i bardziej zwracam na to uwagę, pisząc ciekawostki

Opublikowano

Czemu nie powiedziałeś, że Darius jest wzorowany na Axie z doty1/2 ? :) Axe z doty na E ma Q naszego dariusa, pasywka axa z W to pasywka dariusa. Ulti Axa to ulti dariusa, tj skacze i wali toporem z góry, jeśli przeciwnik zginie to CD się kasuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...