Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

THAW - Odblokowanie trybu MP

Haritirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak dużo osób grających ostatnio w THAW. Wie już , że tryb multiplayer został zablokowany (Wyłączony). Daje tutaj małą łatkę dzięki , której odblokujecie tryb multiplayer.

Download:

http://www.sendspace.pl/file/21c03d1596b68a20e819536

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/2e2d21ef5731e69118bf4786cd95237244750792e9d4384f2bf52dee43eaefa9/analysis/

Tut:

1.Wypakuj plik.

2. Przenieś go do folderu z grą i do folderu Game np:E:\---\Aspyr Media, Inc\THAW\Game

3. Odpal gre przez ten plik.

4. Ciesz się włączonym multiplayer'em. (Gdy cię zapytają o konto Spy( czy jakoś tak) to wybierz nie.)

P.S
Jeżeli to zły dział to przepraszam.

yiWCsl1.png
Opublikowano

@up
Można czasami znaleść przy okazji bez chomikuj mod'a. Lecz przez to trzeba odpalać by mp działał. (No czasami sie znajdzie specialny mod.) Ja może nie długo swojego dodam.

@topic

#ref

yiWCsl1.png
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Wszystko ok tylko że "Uwaga! Serwis Sendspace.pl zakończył swoją działalność.
Usługi związne z hostowaniem plików są niedostępne." przez co najwidoczniej nie mogę pobrać pliku. Jeśli się myle i po prostu nie umiem znaleźć przycisku pobierz to mi o tym powiedzcie a jeśli nie da się tego ściągnąć to byłbym wdzięczny jeśli znowu to gdzieś prześlesz ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...