Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Genesis[Pl][Hamachi]

Reap3r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zawalisty miła atmosfera llagow brak chociaż troche tą atmosfere psują ludzie niektórzy nałogowo bijący każdego poza rynkiem albo na hamachi wysłałem info [dotyczonce resa]ktore podał mi ga na gg i zostałem zwyzywany od n30 itp.

Ale tak to spoko serwer 8/10

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Nowe sieci nie wchodzą w grę bo to tylko zwiększa lagi i ostatnio spowodowało kickowanie całego serwera

238626.jpg]
Opublikowano

Kto Ci dał prawo do wytykania błędów? Nie dziwne jest, że zachował się w ten, a nie inny sposób, nie jesteś kimś uprawnionym do tego, więc lepiej zakładaj swój serwer i tam rządź , a nie wytykasz innym co mają źle...

Serdecznie zapraszam na serwer, chwilowo off, ponieważ dopracowywane są pytania na OX.

Opublikowano

Kto Ci dał prawo do wytykania błędów? Nie dziwne jest, że zachował się w ten, a nie inny sposób, nie jesteś kimś uprawnionym do tego, więc lepiej zakładaj swój serwer i tam rządź , a nie wytykasz innym co mają źle...

Serdecznie zapraszam na serwer, chwilowo off, ponieważ dopracowywane są pytania na OX.

Mam prawo bo to wolny kraj ( widze ze musisz sie tego nauczyc ) . Na co mi 6-10Gb gruzu na kopmie i takie neo kidy jak ty i reszta ludu ma grac?.

Opublikowano

Sieci zostały oczyszczone ze wszystkich, na skutek tego, że w sieciach są maruderzy, którzy nie grają, a zapychają miejsce dla innych.

Przepraszamy za trudności i zapraszamy wszystkich na nowo do sieci.

Opublikowano

Mawy powiem ci tyle: przestan sie osmieszac!! Jak mozna wierzyc komus kto co 5 minut zmienia zdanie na temat serwera? Ze wszystkim co napisal Reap3r sie zgadzam, tobie zawsze cos nie pasowalo. Nie podobalo ci sie ze ja zostalem GM, BuBu i Uran. Twierdziles ze to zly wybor nawet nie znajac nas i zaczales pouczac GA jakich ma wybierac GM do teamu. Nie jestes pępkiem świata i nikt nie bedzie sie nad toba rozczulał. Jeśli ci sie coś nie podoba to nie graj i zwolnij miejsce w sieci dla kogos kto chcialby pograc na tym serwerze.

Zapraszam na serwer a sami sie przekonacie ze warto na nim grać!

20876622.png
Opublikowano

Przepraszamy ale serwer z przyczyn technicznych i osobistych będzie wyłączony do piątku 26.02.2010.

238626.jpg]
Opublikowano

Niby wszystko fajne, ale GM'owie zamiast dać skille jak się ich o to poprosi to się wolą bawić komendami i bić na wolnym niż je dać...

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...