Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż nie swojego programu .

Gość Anonymuus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie takie odnośnie handlu ,można sprzedawać nie swój program za PLN;y itp jeśli ten program nie jest zarejestrowany gdzieś lub nie posiada praw autorskich ?

Opublikowano

W sumie to jakiemuś debilowi możesz wkręcić, ale jeżeli jest to jakiś doświadczony użytkownik to nie polecałbym.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

tak , tak ... Ale to nie chodzi nawet o MPCforum po prostu gdyby osoba która zrobiła ten program dowiedziała się o tym poniósłbym jakieś konsekwencje ?

Opublikowano

Program należy do tamtej osoby, ponieważ ma do niej pełne prawa autorskie, kod aplikacji źródłowy itd.

Sprzedaż czegoś takiego nie jest legalna, gdy ta osoba się o tym dowie to możesz mieć problemy.

Opublikowano

Jeżeli masz prawa autorskie - tak. Jeżeli nie masz praw autorskich - też możesz sprzedać ale to może być karane. Jeżeli program nie ma praw autorskich - raczej tak ale to musiałbyś sprzedać naiwniakowi. Jeżeli nie masz praw autorskich to polecam sprzedawać w gronie przyjaciół/rodziny jeżeli masz pewność, że cię nie zakablują.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

zjebaliście mnie jak szmatę więc proszę zamknąć temat ... Następnym razem proszę napisać " nie , nie możesz sprzedawać "

PS : chuj wam w dupy :C

PS2 : Żartowałem , kocham Was i dziękuję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...