Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hitman blood money Cheat enabler problem

patryk33a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem nie działa mi cheat enabler. posiadam wersje 1.2 kupioną. wchodze do hitmanbloodmoney.ini dopisuje linijke EnableCheats 1, później uruchamiam cheat enabler naciskam "Enable Cheats" włączam gre klikam c i nic sie nie urachamia, i jeszcze na programiku pisze processing

Opublikowano

Processing to znaczy przetwarzanie.

Poczekaj aż się to skończy i wtedy włącz grę.

wiem ale to działa tak że processing jest wtedy jak program jest nieaktywny jak klikne enable cheats to odrazu powinno zmienić sie na detected himan.exe czy coś takiego

Opublikowano

Skoro się nie zmienia to znaczy, że nie wyszukuje gry(nie widzi uruchomienia jej).

Może coś jest źle z hackiem.

Pobierz jeszcze raz wersję zgodną z twoim systemem(32bit lub 64bit)

Polecam tą stronę:

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_hitman_blood_money.shtml#Hitman:

właśnie z tej strony to pobrałem, można też z innej polskiej takiej, ale tam się w ogóle plik nie chce uruchomić, nie wiem czy to nie wina windowsa 7 bo kiedyś jak miałem XP to chodziło bez problemu a i jeszcze sprawdzałem na angielskiej wersji, też nie działa

Opublikowano

dobra temat chyba do zamknięcia, próbowałem na każdy sposób ściągnołem fixa, wyłączyłem avasta uruchomiłem jako administrator i dalej nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...