Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Origin, go home, you're drunk!

***Albercik***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na samym początku chciałbym napisać, że nie wiem, czy pisze w dobrym dziale, ale jeśli w złym, to bardzo przepraszam.

Wy też ostatnio macie spore problemy z programem Origin? Jeżeli nie, to bardzo prosiłbym o pomoc.

Przez ostatnie 2 dni strona Origin.com wygląda następująco:

q3j9blD.jpg

"Wnętrze" samego programu też zbytnio się nie różni od powyższej grafiki. Niektóre strony powiązane z EA i Origin również tak wyglądają.

Oto Screenshot z Battlelog'a:

uFaW4yQ.jpg

Krótki opis sytuacji: Dnia 2 stycznia ok. godziny 22:30 (lub później) wszedłem na Origin, aby oczywiście w coś pograć. Po wejściu zdziwiłem się, bo zawartość zakładki "Sklep" wyglądała tak, jak powyższe stronki. Dopiero później zauważyłem, że nie mogę się połączyć z opcjami sieciowymi gier. Nie, to nie wina mojego internetu, bo w tym czasie rozmawiałem ze znajomymi na Skype. Oni poradzili mi, abym przeinstalował sam program. Właśnie w tym celu wszedłem na stronę Origin.com. I tu następne zdziwienie, bo strona wyglądała tak samo jak sklep. Odświeżyłem stronę, ale nic nie dało. Wszedłem w odnośnik "Pobierz Origin", po przejściu do strony wcisnąłem "Pobierz wersję na komputer PC" a tam co? Nie mogę pobrać programu bo wyskakuje następujący błąd:

4VPrDH3.jpg

Bardzo proszę o pomoc, ponieważ nie mogę nawet zainstalować programu. Poprosiłem znajomych, aby wysłali program instalacyjny Origin, ale po zainstalowaniu wyskoczył błąd świadczący o tym, że "Aktualizacja nie jest możliwa".

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano

Usunąłem ciasteczka, ale nadal strona jest wyświetlana w HTML :/

Napisałem pod jednym filmem na YouTube i jeden użytkownik napisał mi, że grupa hakerska DerpTrolling (odpowiadająca za ostatnie problemy z League of Legends, właśnie serwerami EA itp.) za to odpowiada, choć wątpię, skoro (chyba) tylko ja mam taki problem :/

Opublikowano

Próbowałem jeszcze przed napisaniem tematu, ale to nic nie dawało :(

I chciałbym jeszcze dodać, że nie jest to wina komputera, ponieważ strona jest wyświetlana tak samo na telefonie.

@Edit

Ok, brat ogarnął problem poprzez podmienienie pliku "hosts" na "odświeżoną" wersję :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...