Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier

iLikeMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pomoże ktoś mi złożyć coś do gier w budżecie 3500-4000? Powiem tyle, że mam obudowę CHIEFTEC BH-01B-B-B-400. Oczywiście zasilacz do wymiany. Posiadam też dysk 500GB (jeśli ktoś chce mogę podać konkretny model), tylko nawet nie wiem czy on będzie dobry. No i tyle, nagrywarkę też znajdę. Proszę o jakieś fajne zestawiki bez obudowy w tej kasie (jeśli ona się nadaje), a jeśli się nie nadaje to koniecznie chcę zalmana z3. Pozdrawiam i liczę na pomoc. iLikeMC.

Opublikowano

Nie da się otworzyć tego linku. Można uznać ze ten dysk to jakiś syf, 200zł za nowy to nie dużo.

http://www.morele.net/inventory/info/r4DDU4/

Proponuję taki zestaw, najlepsza i5 bez odblokowanego mnożnika, dobra płyta główna z dobrym układem dźwiękowym i wzmacniaczem słuchawkowym, GTX780 od MSI czyli high endowa karta już, mocny 550W modularny zasilacz, szybki dysk 1TB, dodałem też chłodzenie dla procesora żeby wszystko cichutko chodziło. To wszystko w ładnej obudowie z 3 wentylatorami w zestawie.

Jeśli chciałbyś większą ciszę obudowę można zmienić na dobrze tłumiącego Corsaira 200R i dokupić kilka wentylatorów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...