Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy z Ets 2 !

gospel0106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem , 1 raz dzisiaj gram w ets 2 i normalnie sobie wlaczam [ w sumie to nie tak normalnie zaraz wam to przedstawie ;) ] Nagle jest dzwiek tira w intrze ale obrazka nie ma .. potem dalej nie ma obrazka i leci jakas tam muzyka w intrze potem juz robie nowy profil ale bez tla tylko ramka i jakies napisy ( nie moge tego przedstawic bo cos jest z gra .. ) Potem biore profil wybieram kraj Polska / Wrocław ładuje sie i wywala mi gre tak o . Zaden komunikat nic wywala poprostu gre . Dzisiaj miałem pare błędów związane z włączeniem ets 2 np. włączam ets2 pokazuje sie na dole ikonka gry i napis Euro Truck Simulator 2 ale gra nie wyskakuje . Ogółem problem jest w tym i tym . Nie moge włączyć gry ani w nią grać . ( Zanim spytacie pobierana czy kupiona ? Hmm.. a jak to ja pobrałem ową gre , oczywiście patrzyłem wcześniej na wymagania i mam dosyć dobre jak na mój komputer ;) ! . Prosze o pomoc bo juz mnie nosi normalnie żeby je*nąć w monitor z baśki :D . To tyle jak by co to piszcie .

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jak dla mnie też nie np. w cs'a gram przy stalych 100 fps'ach w minecrafta gram przy 80-100 a ets nie moge odpalic wgl. :/

Co do systemu to mam windows xp by saper ( pewnie zapytacie co to jest :D ) nie moglem normalnego windowsa znalezc a nie chce robic formata znowu mam zbyt duzo danych i malo czasu na zgranie ich na plyty , pendrive . Mam 1,75 GB RAM , Procek : AMD Radeon 3000+ , Karta : ATI Radeon 9600 / series . I pobieralem gre z torrentow wiele razy od innych ludzi . Wgyrwalem cracki i dalej to samo , albo odpalal ets przez steam lub zmuszal do zakupy na steam'ie .

b_560_95_1.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...