Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koszykówka, a wzrost.

J4KU8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od pewnego czasu mam zajawkę na granie w kosza, aczkolwiek nie wiem czy to są złudne marzenia, ponieważ mam tylko 1,85 m wzrostu i nie jestem pewien czy bym się dostał do jakiejkolwiek drużyny, co sądzicie?

@Down:
Pytam poważnie hejterku, więc wyjdź z tego tematu jak nie masz nic ciekawego do napisania ;*.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

z takim wzrostem możesz reprezentować drużyne karłowatych :) lub wystąpić w reprezentacji z Chin

Marcin Gortat ma 4 metry wzrostu i to jest zawodnik NBA

Opublikowano

Czemu nie. Zależy na jakiej pozycji chcesz grać. Z twoim wzrostem najczęściej można spotkać zawodników na pozycji rozgrywającego(PG).

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Jak masz dobry wyskok to przy 1,85 dasz rade spokojnie pograć. :)

Opublikowano

Ile masz lat, może jeszcze urośniesz? Ale z takim wzrostem na pewno też dasz rade, wierzę w Ciebie!

18 lat, może jeszcze urosnę z cm, ale nie więcej.

1358809676-U384748.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiesz kolego , że tak powiem wzrost to nie problem , bo jest takie coś jak HGH hormony wzrostu itp , tylko wtedy można mieć problemy z kośćmi i ogolnie .. Wiesz chyba o co chodzi ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

Spokojnie Cię wezmą,wzrost aż tak dużego znaczenia nie ma, lecz ważne jest jak skaczesz,czy doskoczysz aby zrobić wsada do kosza., jak sie kiwasz , jak kozlujesz itd.Najniższy zawodnik NBA ma 165cm wzrostu i robi szary na lajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...