Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pomocy w tworzeniu serwerów Metin2!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

W przyszłości planuje stworzyć własny prywatny serwer Metin2 , obecnie mam 17 lat i nie mogę nic w tej sprawie zrobić ale mam wielka motywacje do nauki i dlatego pisze ten temat aby znaleźć kogoś kto mi wytłumaczy wiele rzeczy o stworzeniu serwera prywatnego Metin2 , ktoś mnie zapyta '' ale co chcesz dokładnie wiedzieć '' chciałbym wiedzieć wszystko tzn : chciałbym znać każdy plik każdą cząstkę silnika Metin2 chciałbym wiedzieć wszystko o bazie danych , jak zrobić stronę pod mojego prywatnego serwera tzn : rejestracje , ranking , itemshop , forum i inne ważne rzeczy , chciałbym wiedzieć wszystko o tworzeniu , konserwacji , zabezpieczeniach . Jestem tego świadomy ze jeżeli chciałbym zrobić prywatny serwer Metin2 w przyszłości to będę musiał włożyć spore pieniądze w ten projekt ale tym się najmniej martwię bo mieszkam w Angli i aktualnie pracuje i chodzę do Collegu , największym dla mnie problemem jest wiedza na temat tworzenia serwerów Metin2 , oczywiście ze już robiłem prywatne serwery Metin2 hamachi i całkiem dobrze mi to wychodziło wiec nie jestem w tym aż tak zielony ale to wszystko to były tak zwane gotowce zrobione przez kogoś , ale na czyimś silniku i w dodatku serwer na komputerze to żadna frajda dla mnie , dlatego postanowiłem tutaj napisać i dowiedzieć się wszystkiego jeżeli mi ktoś pomorze :) , aktualnie ćwiczę boks i moje życie jest sportowe ale w wolnym czasie chciałbym się uczyć o tym wszystkim co napisałem powyżej , czy jest ktoś tak wyrozumiały aby mi podpowiedzieć to wszystko :) , z góry bardzo dziękuje za przeczytanie mojego jak ze ubogiego w wiedzę tematu na temat tworzenia serwera Metin2 mam nadzieje ze ktoś będzie mądry i pokieruje mną .

Pozdrawiam Dawid ;)

My Mentor for ever !!! . . . Vitali Klitchko ! ! !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...