Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie i ile % bonów na ziny dla mentala?

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie i ile minimum muszę mieć % na ziny? Może być kilka zestawów np. ze skilli i z buta (niekoniecznie cały spot maxi maxi, tak by expiło się lepiej niż na mieszanym)

Oczywiście wszystko to dla mentala.

Opublikowano

Ile się da.

Wiadomo, 100% najlepiej, ale 60-80% powinno wystarczyć. Do tego ok. 40-50 na strzały, buffek, dużo kryta i PŻ.

Na mentala polecam trutkę z dobrymi śr i walka z buta ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ile się da.

Wiadomo, 100% najlepiej, ale 60-80% powinno wystarczyć. Do tego ok. 40-50 na strzały, buffek, dużo kryta i PŻ.

Na mentala polecam trutkę z dobrymi śr i walka z buta ;-)

To w zasadzie już to mam, prócz bufki (buffy ma po 31% - m4-m7):)

Iiii trutki, bo jest +6 34% średnie ;)

A kryta łącznie z dopalaczami mam ponad 80 ;D

Zobaczymy jak się będzie expiło jak zakończe biloga na 80 (jeszcze 23 do oddania)

P.S.

A expiłeś już w grocie mentalem?

Jeśli tak, to brać mounta na deffa (+150), miałbym wtedy około 1,4k, czy raczej zostać z tym 10% mniejsze dmg od potworów?

Opublikowano

Na pl'u na zinach nie expilem ale jezeli jest jak na hard privach to ziny bija szycie. Na tiverii gralem mentalem 1,3k defa 1 mobek po 1k mi bil

Opublikowano

Na pl'u na zinach nie expilem ale jezeli jest jak na hard privach to ziny bija szycie. Na tiverii gralem mentalem 1,3k defa 1 mobek po 1k mi bil

Anurin już udowadniał na yt, że przeszywka jest mała :)

Ja osobiście testowałem na zwykłych setau i rzeczywiście to mit ale nie expiłem dłużej na zinach, a z tego co wiem to prywatne serwery mają ustawione inne abs'y zinów itp. np. magistrat nie ożywia umarłych towarzyszy :)

Same łuczniki mało mi zadawały (one mają przeszywke), problem był przy dużej ilości mieczników ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...