Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wyszło GTA V na PC?

MrCookiePolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma informacji od samego Rockstara że wypuszczą GTA V na PC i czy wgl zapowiadali, większość stron podają tylko informacje z pogłosek i plotek które przeczytały na innych stronach. A gdyby była wersja PC to nie minęła by godzina po premierze i już GTA byłoby na torrentach.

BattleSnip3rPL.png

Opublikowano

A gdyby była wersja PC to nie minęła by godzina po premierze i już GTA byłoby na torrentach.

Właśnie. Podobno jakiś polski cwaniaczek chyba kUBiXx chwalił się, że tworzy autorską wersję gta 5 w javie na komputer.

Njolbrim moim idolem.

Opublikowano

Pewien koles (Anglik) napisal do amazonu czy mozna kupic GTA V na PC i powiedzieli ze tak. Mozna zamowic ale nie wiadomo kedy wyjdzie.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

A wy nadal przy swoim... prawdziwa potwierdzona informacja, będzie wtedy kiedy nada ją R*, a nie jakiś sklep. Równie dobrze, w sklepie może robić jakiś troll, w sumie, to też możliwe.

Pewien koles (Anglik) napisal do amazonu czy mozna kupic GTA V na PC i powiedzieli ze tak. Mozna zamowic ale nie wiadomo kedy wyjdzie.

Ma ten koleś jakiś dowód? SS, nagraną rozmowę? Jeżeli nie to również może być fake.

Opublikowano

większość sklepów powie wam że można u nich zamówić na PC, ale nie wiedza kiedy dostaniesz grę.
co znaczy że Twoje zamówienie będzie zrealizowane dopiero wtedy kiedy R* zapowie date premiery

Btw. Rzary, jak już coś podajesz, to czytaj ze zrozumieniem.

Informację należy traktować jeszcze jako plotkę

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Omg, to oczywiste że wyjdzie (pewien koleś z uk to specjalna osoba i dla niego już odpowiedzieli no proszę was...)

Co się z wami dzieje!? Im szybciej tym będzie płacz że źle skonwertowana bo jak wiadomo z ps3 będą musieli już spooro czasu poświęcić.

Przestańcie tak wyczekiwać i słuchać gównianych plotek jak starucha pod kościołem wtf?

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Co się napaliliście na te gta V na pc , jak wam się nie chce czekać to kupcie sobie ps3/xboxa oraz owe gta i grajcie a nie marudzicie że jeszcze nie ma ;)

Opublikowano

Co się napaliliście na te gta V na pc , jak wam się nie chce czekać to kupcie sobie ps3/xboxa oraz owe gta i grajcie a nie marudzicie że jeszcze nie ma ;)

Tak, wydam 1000zł na konsole, dla jednej gry, chociaż nie umiem grać na padzie...

Opublikowano

Tak, wydam 1000zł na konsole, dla jednej gry, chociaż nie umiem grać na padzie...

ja tak zrobiłem (ofc, nie tylko dla GTA, ale np. dla serii Gears Of War), ale kupiłem zestaw z 20/30 grami na dysku, i opyliłem niedawno z zyskiem jeszcze :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ja tak zrobiłem (ofc, nie tylko dla GTA, ale np. dla serii Gears Of War), ale kupiłem zestaw z 20/30 grami na dysku, i opyliłem niedawno z zyskiem jeszcze :D

No to to jest co innego. Ja już wolę pójść do kolegi i spróbować (bo tego nazwać graniem nie można, jeżeli mam problem z zakręcaniem, a co dopiero strzelaniem).

Opublikowano

To jest chwyt marketingowy :P

Specjalnie nie wypuszczają od razu na pc zeby jeszcze ms zarobil na konsolach.

Musze przyznać że głupi oni nie są.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...