Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sound Blaster Tactic 3D ALPHA - Cichy mikrofon albo jego brak, nie działa VOICE FX

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakupiłem dziś słuchami Sound Blaster Tactic 3D ALPHA . Wszystko było cacy, rejestracja gadanie przez ts wszystko było ok , mikrofon było dobrze słychać. Zainstalowałem sterowniki Sound Blaster Tactic 3D i tu zaczął się koszmar. Na początku koledzy mi mówili że mówię jak przez nos. Potem było lepiej. Wszedłem w ustawienia i voice fx po tym jak to włączyłem mam cichy mikrofon a voice fx nie dziła . To samo po wyłączeniu tej opcji. Po pewnym czasie przełożyłem kartę THX na inny USB i nie mogło mi wyszukać mikro ( na reszcie to samo ). Wróciłem do tego usb co miałem wtedy co działało i nic.. Próba odinstalowania sternowików wypada następująco :

Możecie mi pomóc ?

Opublikowano

Na przyszłość skonsultuj się na forum zanim coś kupisz, te słuchawki to lekki shit w porównaniu do innych w tej cenie. Próbowałeś podpiąć jackami bez tej karty dołączanej w zestawie ? Albo przeinstalować sterowniki ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...