Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie auto kupic do 1kk IGC?

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra ^ ^. Wtedy je kupie ; ] Dzieki ; D

Zostanie Ci jeszcze 150 tys. IGC, możesz dozbierać 25-50 tys. i kupić za to auto do jednej z niższych klas:

VW Scirroco do klasy E

Nissan Silvia (S15) do klasy D

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam scirroco na full glebie JP madafaka. Każdy mecz nim wygrywam xDDD Ale wole bete kupić bo v/max na vw 156/7 ;/

@Edit. Ile ta bejca pojdzie na full secie?

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Ahm ;3 A słyszałem o jakichs skillach >.< Jestem nowy mam dopiero 14 lv i nie ogarniam alll. Gdzie to sie ustawia i do ten BWM jakie skille wsadzic?

Opublikowano

Głównie na nitro, moc nitra, przedłużenie nitra i najważniejsze żeby wygrać: wydłużenie perfekt startu. Ewentualnie jeżeli jeszcze nie trafiasz za 1 razem (bez skojarzeń) w pole doskonałych obrotów to skilla na obroty xD

Opublikowano

Ja zawsze "popuszczam" lekko gaz i od razu wciskam jak mi mignie jedynka,zawsze niemal trafiam.Co do skili,kup narazie ze sklepu 5xWydłużenie idealnego startu.

Opublikowano

Ja zawsze na full obrotach ruszam xD Bo gram na padzie od ixa... To mam wcisnąć pół gazu i jak mignie jedynka to full ? ;3

Opublikowano

BMW M3 SportEvolution ma bardzo dobre przyśpieszenie , v-max oraz prowadzenie , oraz mocne nitro polecam bardzo gorąco. Kosztuje 850.000 i zostaje Ci 150.000 IGC ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...