Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra z kuzynem

xLucas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kuzyn ma misje w Gotham East End a ja w Metropolis Little Bohemia ja chce zeby on gralm ze mna w tym samym miescie jak to zmienic

Opublikowano

dodaj go do grupy i zrobcie razme misje.

niestety nie wytlumacze jak dokladnie to sie odbywa na PC bo gram na konsoli, ale musisz odnalezc jego nick na liscie we friends'ach, albo stanac niedaleko siebie i wybrac z listy 'nearby' - nastepnie 'add to group' i razem mozecie robic misje...

Opublikowano

Problem polega na tym, ze jak chcecie robin oboje te same misje to musicie wybrac tych samych mentorow w tworzeniu postaci np. oboje musicie miec Batmana jako mentora ;)

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

nie trzeba - wystarczy, ze beda razem w grupie i osoba, ktora posiada danego mentora, wejdzie pierwsza przez teleport/wejscie. po kilku sekundach powinno sie drugiej osobie pokazac zolte kolko oznaczajace wejscie.

Opublikowano

w takim razie cos sie zmienilo bo gram w nia od 2lat i zawsze mozna bylo wchodzic na instancje innego mentora z uzytkownikiem, ktory go ma.

Denisior tutaj masz linka do oficjalnego forum DCUO gdzie masz wytlumaczone dokladnie jak to zrobic:

https://forums.station.sony.com/dcuo/index.php?threads/getting-into-other-mentor-instances.55142/ 

czyli da sie zrobic ;) btw. mam wszystkie featy z mentorow zrobione na wszystkich moich 6ciu postaciach - na instancje innych mentorow wchodzilem ze znajomymi z ligi. jedyna rzecza ktorej nie zrobisz jest wejscie na mentora z przeciwnej frakcji (heroes-villains), ale nie o tym tutaj rozmawiamy.

ps. za synka to sie w mojej okolicy w pysk dostaje, wiec powstrzymaj sie odrobine...

pozdro&pocwicz!

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

OK, bede pamietal!

/Luc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...