Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy przerabiać tą stalkę na niebianke?

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem taką zbroję:

28485578460613115228.jpg

Opłaca się ją przerabiać na niebianke? Czy może jednak coś lepszego? Jestem mentalem i nie korzystam z IS, każde yang liczy się dla mnie :)

Opublikowano

Up

Może najpierw czytaj, a potej się wypowiadaj...

Wyraźnie napisałem nie korzystam z IS'u...

2x UP

Do groty i na razie do +1, a później nawet do +9.

Nie chodzi mi o to czy teraz warto ale czy w ogóle warto? Bonów nie będę tasował.

Chcę ją do groty na ziny.

Opublikowano

nie ma sensu przerabianie tej stalki na niebiana

w dodatku jesteś mentalem a niebian daje tylko więcej defa i reg pz

i same ulepki na przeróbke są warte 1,7 kkk :)

szkoda na nią kasy :)

Opublikowano

nie ma sensu przerabianie tej stalki na niebiana

w dodatku jesteś mentalem a niebian daje tylko więcej defa i reg pz

i same ulepki na przeróbke są warte 1,7 kkk :)

szkoda na nią kasy :)

Ale czym więcej obrony tym lepiej ;>

Jak na razie expie z 1,2k z roskami i jest średnio, zbieram około 4 grupki zinów

Na pewno nie będę jej przerabiał teraz, bo rzeczywiście nie ma sensu (tak na 86lvl).

To może zadam troszkę inaczej pyt. (dot. tego samego), czy ta stalka jest dobra?

Opublikowano

Ale czym więcej obrony tym lepiej ;>

Jak na razie expie z 1,2k z roskami i jest średnio, zbieram około 4 grupki zinów

Na pewno nie będę jej przerabiał teraz, bo rzeczywiście nie ma sensu (tak na 86lvl).

To może zadam troszkę inaczej pyt. (dot. tego samego), czy ta stalka jest dobra?

Do mixu.

A co do zinów... jaki sens ma expienie na nich jak lepiej wziąć sobie z 3-4 generały i masz już exp lepszy od tego na maxi-maxi? Teraz wojem idzie i 5 generałów utrzymać...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Opłaca się ulepszać.

A co do stalki, to bony do mixu.

Są naprawdę słabe.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Do mixu.

A co do zinów... jaki sens ma expienie na nich jak lepiej wziąć sobie z 3-4 generały i masz już exp lepszy od tego na maxi-maxi? Teraz wojem idzie i 5 generałów utrzymać...

Ale mentalem? :>

Będę wolniej wybijał i do tego nie mam w tej chwili broni (mam słabą)

Opublikowano

Ale mentalem? :>

Będę wolniej wybijał i do tego nie mam w tej chwili broni (mam słabą)

Belisa27? jakoś tak na diumarze wojem mentalem od 90coś do 105 na pięciu generałach expił.

Wiem bo mu generały wybijaliśmy :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Do mixu.

A weź znajdź generały przed tym głupim postem, i napisz go od nowa.

Lepiej będzie mu dobić 86 na zinach/ 90.

Stalka styknie :)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Belisa27? jakoś tak na diumarze wojem mentalem od 90coś do 105 na pięciu generałach expił.

Wiem bo mu generały wybijaliśmy :)

Może i tak ale wątpię, że dam radę na 3 generały bez % do pż i biologami 92/94 (mam teraz 80lvl, kończę certyfikaty tugyisa).

Taki exp na pewno będzie dobry w przyszłości :)

Btw. w między czasie, po ukończeniu biologa będę expił i w między czasie kupię ebo +9 20% grota 15% strzały (mam bez abs na strzały).

A stalka jak mi pisaliście dopiero na tym 86-90 (raczej postój zrobię na 88 (skille nie weszły mi na 17 pkt na m, wiem, wiem źle zrobiłem ale woj i tak nie ma 6 skilli także spokojnie :) ))

Opublikowano

Nie Opłaca Się Tyle Powiem :)

______________________________________________________________________________________________________________

Spodobał Się Komentarz Daj LAJKA !

Opublikowano

A skoro nie masz zamiaru korzystać z ISu, to co za różnica, czy przerobisz ją z takimi bonami, skoro na inne nie zmienisz?

Ulepszaj.

To się kurwa popisałeś wiedzą, na prawdę gratulacje, wygrałeś wianek z kwiatów brzoskwini.

Nie przerabiaj, im więcej defa tym większa przeszywka.

Opublikowano

Dawno nie grałem na pl'u ale z tego co pamiętam ziny walą szyciem, a im wiecej obrony tym wiecej szycie a co za tym idzie ? większe obrażenia przyjmujesz...

Opublikowano

Tak zmieniaj, do expa ją rób. Teraz niebianka to prosta sprawa a nawet niebianka do expa sie przyda def+ więcej (w zależności kim grasz).

­graphic.png

Opublikowano

cenzura... na plu nie ma takiego szycia... wbiliście mentalem 90 chociaż?

Na priv serwerach to całkiem inne bajeczki, popytajcie graczy którzy mentalem grają i się przekonacie,bo same bzdety piszecie.

1300 defa i spota brałem zinów do tego z trytonem bo kiedyś to trute+6 mialem ^^

mniejsza,przerabiaj i upaj jak najwyżej.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Spokojnie mozesz ja robic. Zapewne chodzi Ci o nadmierne szycie, ktore by moglo ewentualnie siadac podczas expa w grocie. Moim zdaniem mozesz smialo przerobic ja na niebianke. Sam mam niebianke 1,5kpz 10strzaly +7 i swietnie sie sprawuje w g2 wiec smialo mozna robic:). Pozdrawiam!

Opublikowano

Spokojnie mozesz ja robic. Zapewne chodzi Ci o nadmierne szycie, ktore by moglo ewentualnie siadac podczas expa w grocie. Moim zdaniem mozesz smialo przerobic ja na niebianke. Sam mam niebianke 1,5kpz 10strzaly +7 i swietnie sie sprawuje w g2 wiec smialo mozna robic:). Pozdrawiam!

A tam szycie, takie bajeczki to nupom z priva ;p

Raczej chodziło mi o to czy warto, cena takich ulepszaczy to ~ 5-6 stalek +9 czystych :P

A mając 80lvl mogę ją ulepszyć maksymalnie do +1-2, czyli +20-30 defa,a to dużo nie jest.

Już zdecydowałem pare postów wcześniej, ulepszę ją jak będę miał min. 82 lvl, lepsze ebo, biologa na 80 lvl skończonego i buffa z błogo na p (jest m7)

Opublikowano

ja na twoim miejscu bym mixował i do pvp :P chyba że potrzebujesz do expa to rób bo bony eleganckie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...