Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher: "Applying patch"

Hard.Bass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zainstalowałem tere i problem jest nastepujacy po wielogodzinnym instalowaniu oraz patchowaniu , patch zatrzymuje sie na "applying patch".Gdy naprawiam launcher znowu to samo sciagalem od nowa to samo nie wiem co robic pomocy

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz. Jak stanie Ci na "Applying Patch" musisz po prostu czekać. Słyszałem, że dobrze jest w tym momencie wyłączyć launcher i włączyć go od nowa, bez naprawiania. Sprawdź ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

tak tylko gdy czekam po jakims czasie proces ten odnawia sie i kolejny raz pobiera patcha i potem znowu applyng patch pisze

Opublikowano

tak tylko gdy czekam po jakims czasie proces ten odnawia sie i kolejny raz pobiera patcha i potem znowu applyng patch pisze

Nie spotkałem się z czymś takim szczerze mówiąc :unsure:

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

sprobujcie odpalic launcher jako administrator, niewiem czy pomoze ale czasem najdziewniejsze pomysly sie sprawdzaja. dajmy na to kiedys nie moglem zalogowac sie na ktorys z serwerow a wystarczylo miec w tle odpalowny launcher. innym razem musialem odswiezyc czas z internetu zeby dzialal mi przycisk play z launchera. to jest gameforge, tego nie rozsrztygniesz :)

Opublikowano

TERA Rising jest naprawdę obszerną grą. W związku z tym trzeba poczekać troszkę. Ja pobierałem około 3 dni, ponieważ też myślałem że coś jest nie tak i wyłączałem Luncher. Zostawcie komputer na ~ 36h powinna się ściągnąć bez problemu.

Innym problemem może być żółwie tempo waszego internetu, a sam Luncher też nie za szybko pobiera bo działa na sieci P2P + serwer jako wzorzec, zauwarzcieże Luncher musi być uruchomiony, by gra działała i logowanie następuje w Luncher'ze, a po jego zamknięciu przed zalogowaniem na serwer jest duże prawdopodobieństwo że się nie zalogujesz wcale. To takie info byś nie zamykał Luncher'a.

Napisz jak efekty :)

Troszkę cierpliwości nie zaszkodzi :)

adasko004, dnia 03 Sty 2014 - 14:46, napisał:

sprobujcie odpalic launcher jako administrator, niewiem czy pomoze ale czasem najdziewniejsze pomysly sie sprawdzaja. dajmy na to kiedys nie moglem zalogowac sie na ktorys z serwerow a wystarczylo miec w tle odpalowny launcher. innym razem musialem odswiezyc czas z internetu zeby dzialal mi przycisk play z launchera. to jest gameforge, tego nie rozsrztygniesz :)

Nie, nie... To nie jest gra Gamerorge. Gra jest tylko przez nich hostowana w Europie.

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...