Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reloadspopimt2[Pl]Hamachi

Spopi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co twoim zdaniem oznacza wali??

1 res dziennie?? Hmm i to dlatego że coś dodaję itd.

To że Ty akurat masz lagi to już nie moja wina go zdecydowana większość graczy nie.

Wiem że zaraz ktoś tu napisze że ma lagi, więc uprzedzę jego wiadomość i napisze: Na każdym serwerze znajdzie się ktoś z lagami.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Panie up.

Zrobiłeś konto na tym forum żeby wypisywać coś takiego???

Nikt, i to na 100% nikt nie ma problemów z logowaniem się na serwa.

Problem musi leżeć po twojej stronie.

Jeśli ktoś nie wierzy, to niech pobierze spolszczenie i sam sprawdzi.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Server jest extra, lagow nie ma [no moze kiknie raz na 25min.], tylko szkoda ze zostalem wywalony z sieci. Wedlug mnie to wywalanie jest troche glupie, bo jezeli ktos nabije sobie duzy level, nie zagra przez np. godzinke, a akurat w tym czasie bedzie czyszczenie to znowu sobie z 1 dzien nie pogra ;p

Opublikowano

Bez sensu Jest to wywalanie. Masz racje Tahior. Wbiłem 83 i teraz nie mogę się dołączyć do sieci. Spopi mam dosyć już tego nudnego ale wk.... wywalania. Nie będę grać sam odejdę. Wywalaj tych co nie grają a nie tych co grają. I jeszcze coś. N30 kid`s grają więc trochę nie polecam.

(Nick) Fural (LVL) 83 (Klasa) WP

@EDIT

Wiem czasem mnie nie ma ale ja gram. Są inni ludzie co nie grają a ty ich nie wywalasz. I dla tego to dla mnie jest bez sensu.

eJzzTUxKLM7IVNBVCChKzc0szVUILU4t4vINcE7LLyrN1SvI4fKFKOHyzcxLTS5KTCvhCi7ITEktUnCtTC3mMjI1hWMDABeVGJM~.png

Kiedyś było tu normalnie... Teraz tylko spam i nic nie można znaleźć.

Opublikowano

Spopi kur... wywalasz mnie codziennie bez wyjątków , Gram na tym servie ponad 10h dziennie wystarczy , że mnie nie ma 5 minut i wywalasz... Jak mam grac ?!?! nawet sieci full ... Prosze cie nie wywalaj , bo gram tu czesto , napewno czesciej niz inni ktorych nie wywalasz z sieci . Pozdro ExtremE !!!

Opublikowano

lol.. nie wiem po co wywalasz ludzi z sieci jak widzisz ze ktos ma w opisie nie wywalaac bo gram to i tak wywala potem sie pol dnia dobijam do sieci zeby wbic

OmG ..

Opublikowano

Mnie tez już to denerwuje co wchodze zrana jestem wyje.... z sieci pisze ze Gram od 8-16 A on i tak mnie wywali jak z rana chce wejsc to na sieciach jest full a większość to offline i oczyszczają dopiero koło godziny 14 po prostu brak słów

Opublikowano

ja zawsze jak wbijam to sieci sa wolne..

i jeszcze moze pare osob wbic

apropo powstanie w koncu forum?

; )

Opublikowano

Tak forum robi vasker.

Zero ja też zauważyłem że zawsze w jakiejś sieci jest miejsce.

Zaraki to że ciebie wywaliłem po minucie a kolega był off 2 i nikt go nie wywalił może oznaczać jedynie że nie było mnie przy kompie, albo innego GM(Black Tiger i Salem też czyszczą sieci), to że serwer jest online 24/7 nie oznacza że ja tyle przy nim siedzę i lepiej się z tym pogódźcie.

PS: Osoby z GM przed nickiem wywalam nawet jak są Online. Za parę dni zaczynamy za to banować.

PS2: Na forum skarżycie się że wywalam z sieci a dziennie dostaję około 10 wiadomości aby wywalić tych co są offline bo np. kolega chce wejść.

Piszcie o tych sieciach ile chcecie, ale my już postanowiliśmy.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Nie polecam wywalaja z hamachi .!

Zdazylem zrobic postac i nagle utracilem siec ;]

Aktualnie sygny brak . :O

Opublikowano

all sieci pełne... Jak możesz to poczyśc pare.

Moje nicki w grze to: qvasi i qvasi21

Opublikowano

No i właśnie o tym mówiłem. Ludzie skarżą się że wywalam z sieci a tutaj już tyle próśb abym oczyścił sieci... Sami widzicie że musimy je czyścić.

Pare ss z serwa:

reloadcw.jpgrelo4.jpg

02758850976702993171.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...