Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dam radę z protegitami w becie?

wojtrix123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyposażenie : 12 lf3 reszta lf2, 1 oslona bo2 , reszta tych po 256k kredek, pet lvl4 kamikaze 1, napędy : 8 po 2k uri reszta tych za kredki co dają 7 speeda. Czy dam radę z protegitami? Słyszałem, że są trudne i trzeba dużo kręcić, ale o kristallinach i kristallonach tak samo pisali, a p rzeszedłem do ostatniej fali tracąc tylko 1 życie. O kristallonach pisali, że będę je robił z 4h z takim wyposażeniem, a przeszedłem je w 2h z x1 bez problemu...

Opublikowano

Jeśli przeszedłeś krystalinki to z protkami nie bedzie problemu :P

Na wszelki wypadek dokup życie do wrót :P

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Wszystkie na ucieczke, bo proty są bardzo szybkie. Od niedawna dodali naprawę w locie, więc teraz nie będziesz musiał się zatrzymywać żeby się repnąć. Najlepiej bij z x3/x2 będzie szybciej.

Albo zrób to co ja :

Niszczysz wszystkie proty do takiego stanu żeby pouciekały do kątów mapy, później podlatujesz na taką odległość żebyś ty mógł je bić a one ciebie nie i masz z głowy a wrota będą ukończone :)

Opublikowano

Wrzuć sobie seprom na laserki, konfy tak jak up 2 pościgowowe z 2-5 osłonek w dronach, reszta lasery. Najlepiej jakbyś kupił sobie rakietki do wyrzutni. Wybierz taką porę, żebyś lagow nie miał. Proty do rogów posyłaj, a niektóre niszcz (jakbyś padł to mniej ich będzie później). No to powodzenia :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Pamiętaj też, że im większy masz ekran tym większe masz pole widzenia. Ja robiąc wrota podłączam się pod telewizor, robi się o wiele łatwiej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...