Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting EnderChest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja miałem tam serwer i uważam że hosting to jedna wielka porażka. Słaba wydajność itp.

Opublikowano

zgadzam się z ty wyżej, cubehost.pl to bardzo dobry hostking. Niskie ceny, dobry i łatwy w obsłudze panel. Jest nawet itemshop (taki do VIPów i nie tylko). Polecam.

3709.jpg

IP: simple16.cubehost.pl
IP awaryjne: 185.38.249.9:5111

Opublikowano

enderchest.pl ? = gowno

ten hosting jest tak slaby.Nie polecam go

Polecam fiberhost.pl,dobre maszyny,zobacz teraz jakie ceny sa serwerow...

0.50/slot

Opublikowano

Polecam Ci enderchest.pl, dobry hosting, a osoby co wyżej pisały że jest słaby to albo nie miały tam serwera, albo wierzą że na takim fiberhostcie dostaną bez limitu ramu, a wystarczy trochę wiedzy żeby wiedzieć o tym że nie można mieć ramu bez ograniczeń.

regular-banner-3.png

Opublikowano

2x UP

Aha... mam tam serwer od sierpnia, nie ma tam żadnych problemów

są oni bardzo mili i otwarci do klientów,

mam u nich wykupioną indywidualną ofertę (32 gb ram) i nielimitowany dysk ssd

Z resztą mamy u nich nie zawodną pomoc techniczną, iż ciągle są online na naszym TeamSpeak

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Moderator to usuwa. EHE...

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Opublikowano

Nie Polecam ,Lagi Były :G

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Polecam wybrać CubeHost.pl, niska cena i wszystkie funkcje jakie hosting oferuje dostajesz, nie zależnie od wybranej oferty.

Nawiązując do tematu, enderchest jest aktualnie najsłabszym pod względem wydajności i pracy maszyn hostingiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...