Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evedoo9876

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wszystkich spotach w grze możesz dropnąć podczas grind'u Piece of Relic. Jeśli zbierzesz 10 sztuk, w tym właśnie okienku, które pojawiło Ci się obok inventory, będziesz mógł zcraftować sobie Avatar Weapon. Jest on duuuużo lepszy od zwykłych broni i na mobach o lvl'u zbliżonym do lvl'u broni bije 90% critical'i ;) Warto go sobie zrobić ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Wszędzie. Jedyna różnica, że w instancjach rzekomo leci ich więcej, ale osobiście nie sprawdzałem, a opinie słyszałem różne ;) Wystarczy, że wydropisz jeden i przeczytasz opis, tam wszystko pisze :D

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Tylko, że na open world to leci tak chujowo, że mniej czasochłonne byłoby robienie starych BAMów Priestem.

Teraz dopiero zacząłem grę po tym update, na 16lvlu dostałem quest, broń od 20 i tak mam 18.5lvl i 4/10 reliktów, shardów to samo.

Opublikowano

@wildasfk wiesz, jak wprowadzili ten patch z Avatar Weapons miałem już 2 postacie na max. Stwierdziłem, że zrobię sobie trzecią i robiłem też ten weapon. Spokojnie od 16 do 20 lvl zbierzesz te 10 relictów :D Także się nie przejmuj, tylko czekaj aż wylecą ;) Czasem przez 30min nie leci żaden, a czasem 2-3 za 1 spot ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Nie wiem jak to jest ale mi np. zajęło ok. 1.5h gry i mialem 10 ;) to zależy chyba od szczęścia :D

ale przyznam, że jak miałem do zebrania inne relikty na jescze jedną broń to poszłem na dunegona i z kolegami wzięliśmy spota i odrazu 4 poleciały :D

Opublikowano

A czemu nie? Ten fodder jest bezwartościowy. Z itemów <30 level w cenie są tylko chestpiece z SM i bronie z SM enchantowane, reszty nie warto nawet trzymać, chyba, że kogoś jara zysk 20g.

Jeśli tak to lepiej BAMy zabijać i Panacee sprzedawać 20g each #sprawdzone #pierwszymilion.

Opublikowano

A czy podczas enchantowania można zniszczyć przedmiot który enchantuje? I jeszcze mam pytanko czy jest jeszcze Avatar Armor? jak tak to gdzie go zdobyć?

z1og.png

Opublikowano

Ok zrobiłem ten avatar Weapon i teraz mam pytanie czy go enchantowac go tym mieczem (Pythiar & Stythiar)?

http://imageshack.com/a/img36/6360/cpd5.png

Spokojnie możesz użyć Pythiar & Stythiar jako foddera ;)

A czy podczas enchantowania można zniszczyć przedmiot który enchantuje? I jeszcze mam pytanko czy jest jeszcze Avatar Armor? jak tak to gdzie go zdobyć?

Enchant może się nie powieść, ale przedmiot nie ulegnie zniszczeniu :D Nie ma Avatar Armors, są tylko weapons.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam pytanie co do grindu. Zbieram grupki po 6-8 mobów ( 17 lvl ) i trudno mi się je zabija na 17lvl warriorem. Jest jakiś dobry spot słabszych mobów z których dropi ten relict? Chciałem szukać jakiegoś pt, ale ludzie mówią że powinienem bez problemu sam to robić -.- Czy te relikty dropią z mobów o 6lvl mniejszych lub z minionów, czy tylko mobów o podobnym lvl do mojego?

Mógłbym robić to sam, ale nie mam kasy na tyle potów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...