Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z pingiem.

sZaKuL1

Pytanie

Opublikowano

Witam, mój problem polega na pingu (szczególnie w grze CS 1.6, lecz nie tylko).

Mam strasznie duże pingi, lecz mam wszystkie programy powyłączane (tylko steam zostaje, ponieważ tam mam gry).

Nie wiem co mam zrobić, po prostu już dostaje kurwicy jak chce sobie spokojnie pograć z kolegami na ts'ie, a tu ping 500 -_-.

Prędkość neta nie ma chyba z tym nic wspólnego, poniewaz niedawno byłem posiadaczem 1 mb/s prędkości łącza, i można powiedzieć że nawet specjalnie dokupiłem sobię i mam teraz 6 mb/s, lecz to nic nie zmieniło. Po prostu już nie mam siły więc zwracam się z prośbą do Was abyście pomogli mi się uporać z tym problemem.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam, Szakul.

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tą radiówką, mam internet miejscowy, nadawany tylko w moim mieście.

To wynik z speedtest:

@@ EDIT

SORRY NIE TO KLIKNEŁEM TO JEST PRAWDZIWY WYNIK:

2mfdu29.png

Opublikowano

Ping wręcz świetny... z radiówką chodzi o to, czy po kablu, czy przez antenę / inny odbiornik, ale z takim pingiem na 99% kablówka. Spróbuj wyłączyć antywira na czas gry i sprawdź, czy jest różnica.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ping dalej 500-800, nawet po wyłączeniu AntiVirusa. Wiem że ping mam dosyć dobry widzę to po jakim czasie ładuja się strony w przeglądarce itp.

Dodam że już wyłączałem synchronizację pionową lecz to też nic nie dało :(

Opublikowano

Na innych grach multiplayer masz też taki duży ping?

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/700/800/900/1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...