Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile fps na takim komputerze?

bazyli123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć ile maksymalnie będę miał fps'ów na komputerze o takiej konfiguracji:

Procesor: Amd FX-6300 Six-Core 3,50GHz a w turbo 4,10GHZ

Płyta Główna: Asus M5A78L -M LE

Ram: 4GB DDR 3

Grafika: Nvidia GeForce GT 220 z 1GB pamięci wideo

Dysk: 750 GB Seagate

Proszę o szczerą ocenę

Pozdrawiam

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

nie nie jest to gotowiec. Sam go składałem. a części miałem po promocyjnej cenie więc dlatego takie a nie inne podzespoły ;)

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Jeśli mogę ci coś poradzić - zmien karte grafy na GT630 (ok. 250zl), lub GTX550Ti (ok. 350zl).

Ta GT220 to szrot. ;)

Na GTX550Ti powinieneś mieć ok. 700 a przy nagrywaniu stale 120 ;)

Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl

Wejdź, nie pożałujesz :)

Opublikowano

Zmień karte graficzną , a po za tym będzię dobrze (jeśli chodzi o mc ) , chyba że chcesz o grać w gry z 2014( te które będą wychodzić )na grafice wysokiej , to oprócz karty polecam dokupić drugą kostkę ram 4 gb DDR3 ( razem będziesz miał 8 GB )

matise00.png

Opublikowano

Mam podobny komputer do ciebie, ale mam słabego neta dlatego mam 200/300 więc myśle że jeżeli masz dość dobry internet powinien ci uciągnąć ok 400

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...