Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak "rozmnożyć" pieniądze

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam 33lvl. Uzbierałem sobie moje pierwsze 1,5kk.

Zebranie tej sumy trochę mi zajęło i dlatego nasuwa mi się pytanie jak "rozmnożyć" te pieniądze

mam tu na myśli co robić żeby szybko powiększyć tą sumę.

Co proponujecie zrobić z tym 1,5kk ?

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

kup eq i wbijaj lvl. Na tak malym lvlelu kasa sie nielczy tylko lvl zarabiaj jak wbijesz 70 a podczas expa zarabiaj tak noramlnie cos tu dropniesz cos tu selniesz. Blad jest w tym ze male lvll mysla lepiej meic gorsyz lvl ale lepsze eq wlasnie to jest blad. Gdy wbije sie 90 wtedy sie patrzy na eq. 90 nie jest trudno wbic do 55 masz 3 dni potem reszte arene praawie co dziennie mozna wbic 2 lvl do 65 i potem wbijac 1 lvl dziennie jeżeli sie chdozi na lod. z areny odrazu jest kasa i mozna kupowac z tego ancki na lod. chodzic na bb zawsze z tego hajs. Gdy wbijesz 80 na lod i arenie co jest bardzo latwo osiagnac w 15 dni. Zaczynasz chodzic na bb 80+ gdzie dorpia piora i duzo kasy mozna wydoic okolo 300k. dalej expisz na arenie oraz lod do 90 jak juz bd chcial to od 85 mozna zaczynac expic w aster lub rashid samemu lub w pt (zależy czy dajesz rade sam jezeli chcesz to kup eq na expa ktore jest wmiaretanie zacncznij expic potem sprzedaj i kup eq na 90 ;) ) kto woli. Kieruj sie moimi wskazowkami to latwo wbijesz 90:)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

tylko że chce kupić :

-Super świętego krzakogona bo bałwanek już powoli wymięka z moim magiem

-jakąś laskę u5 +5 żeby mieć jakikolwiek dmg

-Sellaim'a żeby jak najszybciej zacząć wbijać mu exp

to nie są chyba jakieś super rzeczy tylko takie w miarę podstawowe ułatwiające rozgrywkę

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

tylko że chce kupić :

-Super świętego krzakogona bo bałwanek już powoli wymięka z moim magiem

-jakąś laskę u5 +5 żeby mieć jakikolwiek dmg

-Sellaim'a żeby jak najszybciej zacząć wbijać mu exp

to nie są chyba jakieś super rzeczy tylko takie w miarę podstawowe ułatwiające rozgrywkę

Na małych poziomach i bez tego daje się rade, bez przesady.

1,5kk nie da się "rozmnożyć", bo to zbyt mała suma. Po co kupować coś na siłę?

Nie lepiej dozbierać na lepsze eq na większym poziomie, czy SP?

Opublikowano

mowie ci kup jakies dobre eq u5/u5 +7 na twoj lvl wyhsrtarczy luk i zbrojka moze jakis res jak starczy i wbijaj 55 na msijach!!!! bo da sie wbic w 3dni!!!!! potem znajdz fam exp rozne sp do99j i upaj :D I potem eq zmien na oblecha na 63 a zbrojke na 74 lub 70

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Po co mu na tak małym lv eq u7/u6 ? Skoro on to zaraz zmieni. Na tym lvl nie kupuj jakiegoś kosmicznego eq tylko normalne takie w miare : ) A hajs sobie trzymaj nwm na ulepszanie sp? albo na reski?

Opublikowano

Hmm resell idz na NB zorietuj sie w cenach item 1,5kk to małutka suma na resell ale od czegoś trzeba zaczać jak to działa? kupujesz itemek tanio, sprzedajesz za wiecej, jak masz 1,5kk proponuje, zorietować sie w canach fm, piórek, zwojów do ulpszania sp

przykładowo kupisz niebieski zwój za 250k a sellniesz za 350 masz 100k przebicia, ale pamietaj musisz sie orietować w cenach i obserwowac rynek, oczywiscie po jakims czasie jak zarobisz 6kk? mozesz sie brac za inne rzeczy przykładowo skrzydła anioła, demona, pudła sp poprostu kupuj taniej sprzedaj za wiecej :P

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

1,5kk to niezbyt da się rozmnożyć . Ale jeśli już to polecam skup tanich przedmiotów (pióra anioła , fm , kamienie do pts , zielone odłamki ) , ewentualnie robienie pieczątek cuby . Jeżeli chcesz kupić sellaim to wiedz że trzeba włożyć sporo wysiłku aby miała przyzwoity procent . Na Twoim miejscu wbiłbym wyższy lv i zakupił jakieś przyzwoite eq niż siedzenie na 33 . Na wyższym poziomie wiele łatwiej jest zarobić spore sumy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...