Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Misja zimowa finał.

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć znów. Czy wiecie kiedy jest ta misja? Wczoraj patrzyłem to jeszcze była w zakładce "pokaż niedostępne misje" Czyli jeszcze nie było. A teraz spojrzałem to nie ma ani w dostępnych misjach ani w niedostępnych. I czy jest możliwość, że jej nie dostałem lub mi jej nie wyświetliło?

Opublikowano

Mi wyświetliło ją normalnie. Musiałeś nie zrobić jakiejś misji, bądź nie skończyłeś jeszcze ostatniej specjalnej.

Opublikowano

Misję finałowe były we 31(wtorek) jeżeli nie zrobiłeś ich we wtorek albo nie przyjąłeś ich to niestety ale przepadły.

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega wyżej mówi. Ja dostałem 2 misje finałowe 31 grudnia jedną zrobiłem tego samego dnia a drugą tylko przyjąłem i nadal ją mam. Ale jeśli w ogóle Ci się nie pojawiły to pisz do supportu:)

Opublikowano

Nie, ja 31 miałem misję zimową. Nie pamiętam którą. Potem misję zimową specjalną 4 i teraz już nic... no cóż. To trzeba w takim razie pisać, jak mówicie,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...