Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sheila^^

Kamienie Duszy  

340 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby na serwerze by?y Kamienie Dusz do:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O 19..

______________________________________________________________________________________________________

Strona serwera tymczasowa (Działa)

http://www.tineshahost.awsome.pl/

______________________________________________________________________________________________________

Zapytam wprost, bo normalnie się nie doczekam odpowiedzi. ;p

Wstawisz te kilka mb, żeby był launcher ? ;d

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze ktos z administracji dac linka do clienta bo te linki co tu lataja to nie wiadomo co to jest

Zebys czytal uwaznie to bys wiedzial ,ze ta sa linki wlasciwe...

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Przez tego posr*nego klienta wypier*ala mi blad co chwila :44333190265313198154.jpg

przecie ja was rozj*bie

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Przez tego posr*nego klienta wypier*ala mi blad co chwila :44333190265313198154.jpg

przecie ja was rozj*bie

Vista ? Tutaj masz wszystko związane z tym błędem - strona microsoft

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-hardware/error-code-exception-processing-message-0xc0000013/ffe1e1ec-dc87-466f-b2ec-2c515a11e598

U mnie wszystko działa prawidłowo tak więc proszę najpierw sprawdzić co dokładnie to za typ błędu a później pisać opinie na ten temat.

SHEILA DAJ PREZKE NA PUBLIKACJĘ.

KIEDY JAKIŚ TEAMSPEAK?

Prezentacja będzie zapewne przeniesiona na publikację po starcie serwera

Opublikowano

Jest to nie możliwe, aby spowodował to klient.

Wez mnie nawet nie wku*iaj , wrzucilem waszego klienta na dysk d: gdzie nie mam nic na nim procz muzyki, wypakowalem zaczol mi avg (natyvirus) swirowac... ze wir a wiec wzielem go ignoruj a po chwili wyskakuje ,ze mam na dysku c: pliki od windowsa zarazone... i co 5 sekund ten blad... zrobilem formata i nie bylo bledu. Wgralem znow wasz klient i po chwili to samo jak poj*bny zaczol szalec... .

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Ponownie zadam Ci pytanie.

Jak mogę kopiować swój serwer? - Zagadka na cały tydzień.

Pliki Aline2 zostały udostępnione przeze mnie a nie przez kogoś innego więc nie mogę kopiować oryginału stworzonego przeze mnie. o_O

Jeżeli uważasz że 1 mieś i 2 tygodnie to dla Ciebie tydzień to bardzo za inteligencje.

Tłumaczyć Ci się nie będę ale Aline2 zostało wyłączone przy ilości 220 osób online, więc nie padał a został wyłączony.

Tutaj tego błędu nie zrobię.

220 ?!! [FACEPALM] cha , cha , cha . Gralem bylo wiecej bugow niz graczy , tutaj pewnie nie jest inaczej .

Opublikowano

Nie pobierajcie tego badziewia, zobaczcie tylko co mi z komputerem robi :

80323598188443158678.jpg

21545620141406823887.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...