Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pad

MaminSynek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejdę od razu do rzeczy. Kolega chciał zainstalować u mnie sterowniki do pada od PS3, bo chcieliśmy zagrać w fifę. I przez przypadek zainstowaliśmy te sterowniki nie na jego padzie tylko na moim od ps2. I później gdy już na jego padzie też zainstowaliśmy to okazało się, że na moim padzie nie działa żaden analog. Ani prawy ani lewy. Odinstalowałem te sterowniki dalej nic. Proszę o pomoc.

graphic.png

Opublikowano

Co ma znaczyć 'dobry' sprecyzuj?

Chodzi CI o firme? Mam myszke za 200zł od nich i po 4 dniach mogę powiedzieć że wyrobiłem lpm już. Samemu wchodzi i myśle nad wyslaniem na gwara.. Bo rusza się o 3 mm w dół bez dużego nacisku. (grałem na nim po 14h przez te 4 dni..) Ale od 200 czegoś już wymagam. Niedługo jeszcze kupuje RX55/66 więc licze że to tylko wadliwa sztuka.

Jako pad to bez różnicy bo czy tańszy w tym przedziale cenowym to wiesz. Nie znajdziesz nic dobrego do grania.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...