Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki z mikrofonem do 450 zł

kokainowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję słuchawek z mikrofonem do kwoty 450 zł, sam znalazłem dwa fajne moim zdaniem produkty są to:

Logitech G35 7.1 Dolby

oraz

STEELSERIES SIBERIA V2 FROST BLUE

Które są lepsze, może macie jeszcze jakieś propozycje? Dodam że bardzo zależy mi na dobrym mikrofonie.

Z góry dzięki za podpowiedzi. :)

Opublikowano

Takie słuchawki prezentują jakość dźwięku nie większą niż inne słuchawki za 50 zł. Jak zależy CI na dobrym mikrofonie to w nich także tego nie znajdziesz. Jaką masz kartę dźwiękową ?

Opublikowano

Jakiś syf, podaj nazwę płyty głównej bo możliwe że nie taki syf. Teoretycznie większość nowych kart poniżej 200zł gra podobnie do nowych realteków serii 8

Opublikowano

Ok. Powiedz czego słuchasz, jakie gatunki muzyki, czy słuchawki mają być z bardzo dobrą sceną i pozycjonowaniem (ogólne wrażenie przestrzenności w muzyce i grach).

Lubisz jasne brzmienie (wysokie tony) czy może ciemne (mocny bas), ewentualnie neutralne bliskie naturalnemu ?

Opublikowano

Muzyki jako tako za bardzo nie slucham jeśli już to wszystkiego po trochu. Chciałbym żeby te słuchawki głownie były przeznaczone do granie bądź oglądania jakiś filmów. Jedynie na czym mi zależy do mikrofon nie chce jakiś szumów, robo głosu i innych pierdół. Z tego co widziałem tamte słuchawki co wymieniłem miały całkiem dobre nagrywanie. Lecz nie wiem czy z tą moją kartą będzie tak samo.

Opublikowano
Może Superluxy 668B (~150zł) + Xonar DX/D1 (około 250zł) + ten mikro trust'a, będzie bardzo przestrzennie z dobrym i dość uniwersalnym brzmieniem w muzyce choć nie mają one zbyt dużego basu. Alternatywa to 681 EVO, wzmocniony bas, trochę mniej przestrzenne.

Inną opcją są superluxy HMC631 + Xonar DX lub D1, ponoć brzmią bardzo dobrze, neutralnie. No i mają wbudowany dość dobry mikrofon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...