Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie wybrać z gier

DATeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka pomóżcie mi wybrać jedną gre do kupienia Gta V , god of war 4 , uncharted 3

jeśli macie coś podobnego do tych gier możecie napisać zobacze sobie na youtube jeśli nic nie polecacie pomozcie wybrac z tych trzech bardzo mi sie podobaja tylko nwm ktora najlepsza ;dd

Opublikowano

Wszystkie są fajne, wybierz sobie sam którą chcesz pierwszą, przejdziesz to kupisz/wymienisz/sprzedasz i będziesz grał w kolejny tytuł.

Ciężko napisać która jest najlepsza bo wszystkie są świetne.

Żeby nie było, że nie dałem odpowiedzi ;) Na początek weź sobie GoW

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Kup GTA. Dobra fabuła, grafika bardzo dobra. Multiplayer bardzo ciekawy i spędzisz przy nim wiele godzin. Uncharted też fajny, lecz wybrałbym GTA ze względu na MP.

Opublikowano

1. GTA V -opis zbędny

2. GoW jest dobre jeśli lubisz slaszery :P GoW 4 to chyba najsłabsza odsłon serii

3. uncharted- najlepsza obecnie trylogia na ps3(grasz w genialny film akcji, polecam wszystkie 3 części)

starcraft-2-logo1.png

Opublikowano

Graj graj w Gta V polecam Serdecznie do połowy doszłem i z gry jestem zadowolony w max Fajne misje po prostu życie gangstera jesli chodzi o resztę gier które wymieniłeś też są spoko jeszcze mogę polecić uncharted nie grałem ale podobnież fajne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...