Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiego bota kupić

intersky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po długim okresie powracam do tibii, i chcę zacząć grać z botem jakiego powinienem wybrać bota i gzie znajdę skrypty do niego i jakieś tutoriale cena za bota jest dowolna byle był niewykrywalny ;d, mam zamiar kilkoma kontami wysokopoziomowymi zbierac gp ;d

oraz poszukuje mcjak możeciecie piszcie mi tu i dawajcie linki ;d

Opublikowano

Jeśli chcesz wydać na bota, to proponuję iBot'a (jest precyzyjny). Bez wydatku możesz nabyć Xenobot'a, pobierając cracka z tego forum. Wykrywalność botów jest taka sama (pamiętaj, że każdy bot jest wykrywalny, zależy to bardziej od tego, w jaki sposób z niego korzystasz), deleta możesz dostać tak samo na iBocie jak i na Xenobocie.

Opublikowano

Jak dla mnie dobry jest bbot (

http://bbot.bmega.net/home.html

), a skrypty do niego znajdziesz na też na ich głównej stronie (

http://bbot.bmega.net/scripts.html 

). A co do tutorial'a to tutaj masz (

http://torg.pl/showthread.php?405774-BBot-Oficjalny-temat 

), ale trochę się pozmieniało od 2012r, ale w miare można się pokapować bo jest to w miare łatwy bot

Opublikowano

widziałem że pewien typ przy boceniu ma wysyłanie automatyczne wiadomośći o różnych treściach w którym bocie to się znajduje ;d? widzę że boci on ostro na dragach juz z 4 miesiące i dalej nic mu nie zrobili tzn logałem sie kilka mies temu ogarnać co i jak i miał 97 lvl terz ze 150 ma ;d, jakiegoś łatwego w obsłudzę potrzebuję bo naprawdę jetem zielony ;d a jak się ma sprawa red bota widziałem wątek na forum onim ;d

Opublikowano

Jeżeli chcesz wydać kasę na bota to moim zdaniem bezkonkurencyjny jest iBot. Darmowe skrypty znajdziesz na ich forum oraz mogę podać Ci link na PW do www polskiego gdzie można kupywać skrypty od najlepszych polskich twórców.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

podajcie mi do nich linki do oficjalnych stron i polskich odpowiedników ;d i jak z jego wykrywaniem oraz obsługą bo naprawdę sie nie znam na ogarnianciu botów nie uzywałem ich nigdy ;d

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, bot jest brazylijski, nie chce im się dokończyć oficjalnej strony a co dopiero zrobić nową.

Z platnych botow to tylko i wyłącznie ibot, cała reszta to syf. Tu masz link do oficjalnej strony ibota

Używałeś jakiś innych, że tak twierdzisz ?

Opublikowano

Arkeus poczekam chyba na twojego bo widzę że tani bedzie i polski support co mnie cieszy niezmiernie ;d, na br forum nie ogarniam za bardzo bo jezyk robi swoje ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...