Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Moja postać

raul123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup steel helmet.

Poskilluj do 60 dist min. najlepiej 75+

Na tym lvl nie wiem po co ci 2 bp lepiej go zostaw w DP i weź wiecej spearów na expa.

Możliwości gdzie expić jest bardzo dużo ja polecam Mount Sterium Cyclopy lub Free Tomb (jest w tym samym miejscu tylko niżej)

Jeśli nie masz kasy na small stony możesz też skillować i zbierać je jednocześnie na goblinach.

Opublikowano

Poskiluj 70+ dist. Idz na cyclops north-east Thais mozna zejsc kilka pieter na ghoule ,skeletony na samym dole jest 1 dragon a reszta mummy , crypt shambler i bonelord wiec raczej nie padniesz ale nigdy nie wiadomo bardziej polecam na twój level : ghoule i skeletony i cyclopsy :) tak do 30 level potem mozesz zmienic oczywiscie expowisko jak masz dobre itemy :) Polecam lepiej brac wiedzec spaerow niz drugi bp :)

Opublikowano

To tak skille ci już wystarczą na podstawowy nawet ładny exp na np (amazon camp lub dwarfy / dwarfy soldiery a jeśli podskillujesz to na tym lvl jeśli ogarniasz (uciekanie przed mobem tak aby cie nie bił a ty go tak )możesz isć na cyce/dragi/ Dark catedral/vyverny/ ORAZ do fabryki kasy czyli na Corymy waże też czy masz PACCA jeśli tak to sprawa się zmienia i dochodzi ci masa innych możliwośći

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...