Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomysł na serwer

PkkG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Pytam o radę mam zamiar zrobić serwer 80 slot serwer będzie pvp będzie posiadał 5 gb ram. Serwer będzie udoskonalone pvp będzie polegał na tym że na spawnie będą teleporty na areny będą areny typu potions będzie tam walka na potiony lub arena która będzie polegała że zabijamy grocza jednym strzałem z łuku lecz mamy tylko 5 strzał ;) będzie opcja typu 1vs1 2vs2 areny będą dobrze dopracowane tak jak spawn i pluginy będą spolszczone pluginy oraz po zabiciu każdego gracza będzie się nam podnosił tak jak by lvl koło nicku 1 zabicie 1 do góry będzie też arena dla graczy którzy wolą trudniejszą grę i poszukiwania arena będzie się składać z słabszych itemków oraz będzie trzeba szukać po skrzynkach bonusów. Prosiłbym o doradzenie co o tym myślicie i co porawić pluginy prawie są ogarnięte brakuje tylko aren i spawnu ;) pzdr

Jeżeli interesuje cię to i chciałbyś dołączyć i być w team to pisz skype bot.botki1

Jeżeli zrobiłem coś nie tak w tym temacie prosiłbym administracje o poprawienie błędu bo chyba można

Jeżeli interesuje cię to i chciałbyś dołączyć i być w team to pisz skype bot.botki1

Opublikowano

To nie wypali.

Miałem serwer pvp 200slotów, wykupiona reklama na mpc i innych stronach, ładna prezka na mpc,

mimo tego grało po 10 osób, jeżeli lubisz ryzykować to ryzykuj, ja bym w to nie wchodził.

Jeżeli chcesz aby ktoś grał musisz zrobić coś, by na starcie serwera było full,

jeżeli będzie full to gracze będą się utrzymywać już zawsze,

jeżeli na starcie będą 2 osoby to już nigdy serwer się

nie wybije.

Pozdrawiam

xKili.

Opublikowano

Czemu by nie? Może akurat Ci się uda. Ktoś na forum udostępnił mapkę ze skrzynkami gdzie są nowe potiony, ekwipunek z bonusami typu szybkość. Myślę, że byłaby to jedna z rzeczy, która odróżniałaby twój serwer od innych. Jeżeli chciałbyś sam stworzyć takie bronie, zbroje to pisz do mnie na PW. W brew pozorom jest to dziecinnie łatwe. Pomyśl też o randze dla najlepszego gracza. Właściciel rangi zmieniałby się co 2 tygodnie a dostawałaby ja osoba, która zabije najwięcej osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...