Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Waluta Nexon Cash

wujekzlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam co mam zrobić zadzwoniłem, aby doładować sobie nx za 23,07 zl kase zabrało a nx nie dostałem ??

Macie jakieś pomysły? Napisałem ticketa, ale jutro koniec przecen i nwm co mam zrobić.

Opublikowano

Raczej nic za to nie kupisz po tańszych cenach. Był już taki przypadek i sprawa zakończyła się na otrzymaniu kodu o tej wartości i wykupieniu NX za kod. Jednak troszkę to potrwało, więc poczekasz pewnie trochę. Ten sposób jest dosyć ryzykowny bo często są problemy. Zdecydowanie bezpieczniejszy jest sms.

Opublikowano

Raczej nic za to nie kupisz po tańszych cenach. Był już taki przypadek i sprawa zakończyła się na otrzymaniu kodu o tej wartości i wykupieniu NX za kod. Jednak troszkę to potrwało, więc poczekasz pewnie trochę. Ten sposób jest dosyć ryzykowny bo często są problemy. Zdecydowanie bezpieczniejszy jest sms.

ja nie polecam sms'em kupować bo zeżarło ponad 20zł a kodu nie przysłali...

4zzr.jpg

Opublikowano

ja nie polecam sms'em kupować bo zeżarło ponad 20zł a kodu nie przysłali...

W takim przypadku zawsze warto domagać się o swoje wysyłając tickety, korespondencje, musisz coś dostać w zamian.

Ja bym sms'em w moim przypadku polecił, transakcja była łatwa, bardzo szybka i nigdy mnie nie zawiodła ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...