Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry na dwie osoby z trybem zoombi lub kooperacją

tomek_n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję gry typu FPS na dwie osoby, do trybu zoombi lub kooperacji przeciwko botom. Od razu odrzucam gry typu BF i CoD, ze względu na to że szukam gry na dwie osoby a nie napierniczanki na 64 luda. Obowiązkowa jest opcja gry przez LAN. Tryb zoombi może być podobny do tego z War Rocka, a kooperacja cóż powinna być dość długa, ale teraz to robią taką na 4 godziny ... 8S . Odrazu mówię, że war rock odpada.

Z góry dzięki za pomoc!

Moje TuT'y:

[H3][TuT] Idiotyczne zagrania AI, które mogę ułatwić grę

[H3] Moja strategia rozbudowy zamku.

Opublikowano

Ja polecam Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Dead Island. Możesz jeszcze pograć w Combat Arms (gra sieciowa) i tam jest ciekawy tryb Zoombie. Dużo zabawy przy tym jest :D.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam L4D2 bo sam mam kupioną gre na Steam i bardzo fajnie sie gra z kolegami Co-Op możesz sie do mnie zgłosić jesli tą gre posiadasz mój nick na steam ZjadaczMózgów;)

Opublikowano

Osobiście polecam Resident Evil no i oczywiście Left 4 Dead 2.

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...