Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane YoutubeRem ! 1800 WIDZÓW ! SOŁ MACZ ! POMPA !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wynagrodzenie ? nie masz 500k widzów żeby prosić o wynagrodzenie.. nie sądze ze 1.8k widzów to mało ale jesteś dopiero na początku, a ci co polecają to pewnnie ludzie z twojego kanału i założe się że nie są tu przypadkiem

wynagrodzenie ? nie masz 500k widzów żeby prosić o wynagrodzenie.. nie sądze ze 1.8k widzów to mało ale jesteś dopiero na początku, a ci co polecają to pewnnie ludzie z twojego kanału i założe się że nie są tu przypadkiem

Znajdz YOUTUBERA KTÓRY MA TYLE WIDZÓW CO ON I NIE CHCE WYNAGORDZENIA HAH :)

ttpng_wxsaxxe.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam pana. Slyszalem o nim rozne rzeczy, ludzie odchodzili z serwera jak uslyszeli, ze owa osoba tam gra, jest to kompletny dzieciuch ktory wpada tylko do topki ze wzgledu na walute w grze ktora dostaje za swoje wypociny, rowniez slyszalem, ze dostal kilkakrotnie bany za WH.

Opublikowano

Polecam, bardzo fajny i wesoły człowiek, podchodzący do zadania na poważnie. Statystyki jego wyświetleń są na prawdę dobre dla nowych jak i tych rozwiniętych serwerów. Warto zainwestować kilka złotych w tak dobrą reklame.

bez linków zewn.

Opublikowano

Nie polecam pana. Slyszalem o nim rozne rzeczy, ludzie odchodzili z serwera jak uslyszeli, ze owa osoba tam gra, jest to kompletny dzieciuch ktory wpada tylko do topki ze wzgledu na walute w grze ktora dostaje za swoje wypociny, rowniez slyszalem, ze dostal kilkakrotnie bany za WH.

Odpowiedź WeeZiego

" Tak każdy tak pierdoli że odchodzi a gówno nikt nie odchodzi pierdolnij się w łeb człowieku , tak dostawalem bana za wh kiedy to było ? rok temu ? dwa ? gram czysto . Wpadam do topki bo gram i spierdalaj "

Dziękuje dowidzenia a od siebie dodam ze chuj Ci na jape :D

Btw najlepsze jest to że hejtują go jakies lamusy a administratorzy serwera polecaja

przypadeg ? nie sondze: D!

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Hahahhahahahhahhah, dlaczego ludzie mają odchodzić z serwera? Bo go nie lubią? Jak dla mnie to jest większa motywacja do gry :)
Opublikowano

Hahahah dobre ludzie odchodzą z serwera bo gram tam WeeZy ? to dobre to właśnie ja i wiele osób zaczyna grać na jakimś serwerze ze względu na Weeziego :D.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Hahahhahahahhahhah, dlaczego ludzie mają odchodzić z serwera? Bo go nie lubią? Jak dla mnie to jest większa motywacja do gry :)

To są takie JP hejty ;]

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Powiem tak, jest pojebany ale! pozytywnie :)

1,8k subow, jak na kilka miesiecy nagrywania z samego metina to spore osiagniecie...

Polecam go, nie bierze za duzo, a reklama zawsze jest i graczy od razu wiecej :)

Opublikowano

Powiem tak, jest pojebany ale! pozytywnie :)

1,8k subow, jak na kilka miesiecy nagrywania z samego metina to spore osiagniecie...

Polecam go, nie bierze za duzo, a reklama zawsze jest i graczy od razu wiecej :)

Dzięki Ardi :**

Ciebie może kiedyś też zareklamuje hihi :)

Nadal czekam na oferty współpracy :)

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

E tam .... Co to jest 1800 widzow .... Malutko. 30 tysiecy czy 40 to juz cos.

Mało kto z metina ma 30-40k .. -,-

2k wystarczaja zeby coś ruszyło się w strone reklamy

Poza tym 1900 widzów + fanpage zawsze się rusza ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Po tych akcjach co byly na jednym privie jak dostawal za duzo smow to ludzi poprostu wyzywal i czul sie nietykalny cisnal na wh a admini nie mogli nic zrobic gdyz powiedzial im ze jak go zbanuja to zrobi wszystko zeby zniszczyc serwer wiec nie polecam

Opublikowano

Po tych akcjach co byly na jednym privie jak dostawal za duzo smow to ludzi poprostu wyzywal i czul sie nietykalny cisnal na wh a admini nie mogli nic zrobic gdyz powiedzial im ze jak go zbanuja to zrobi wszystko zeby zniszczyc serwer wiec nie polecam

Czekam na dowody synku . Jesteś żenującym ból dupy ściskającym dzieckiem .

Wszędzie gdzie się da wpierdalasz się i hejtujesz a jestes nikim .

Troche Ci te hejty nie wyszły .. btw ciekawe o jakim serwerze mowisz moze Avreath ? Tam byłem nietykalny a po 2 nie grałem na wh :)

Narazie i poćwicz troszke .

Opublikowano

Czekam na dowody synku . Jesteś żenującym ból dupy ściskającym dzieckiem .

Wszędzie gdzie się da wpierdalasz się i hejtujesz a jestes nikim .

Troche Ci te hejty nie wyszły .. btw ciekawe o jakim serwerze mowisz moze Avreath ? Tam byłem nietykalny a po 2 nie grałem na wh :)

Narazie i poćwicz troszke .

Widzisz weezy jak chcesz to potrafisz tak wlasnie chodzilo mi o avreath

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...