Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak karty dedykowanej w laptopie lenovo g580.

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tata mojego kuzyna kupił laptopa lenovo g580 (z allegro). Wpadłem do niego, i pierwsze co widzę - naklejka z jakimiś pierdołami nie jest po polsku, tylko po horwacku, hiszpańsku, sam nie wiem. W każdym razie nie po Polsku, co wydawało mi się dziwne. Druga sprawa, naklejki intel core i3 i jakaś naklejka nvidia była krzywo przyklejona. Dodatkowo dostali go z windowsem 8, jak sie poem dowiedziałem, był dośc poblematyczny. Często się sam wyłączał, długo się właczał itp (pewnie piracki czy coś?), ale jak tam byłem to miał windowsa XP. Ale wchodzę w mój komputer, menadżer urządzeń, karty graficzne, i jest tylko karta intel hd3000. W aukcji było napisane, że posiada 2 karty, wspomnianą integrę oraz gf gt635m (czy cos podobnego). To rzeczywiście nie ma tej karty, czy coś trzeba zrobić?

Opublikowano

najprostsze modele z tej serii nie mają kart dedykowanych , dopiero sprawdzając dokładne oznaczenie modelu można powiedzieć czy ma jedną czy dwie karty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...