Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się przerobić PS4?

Asddsaasd3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Każdy wie jak drogie są gry na konsole... czy istnieje możliwość przerobienia konsoli tak, aby działały na niej gry pirackie?

Wiem, że funkcjonowało coś takiego na PS2, PS3 się nie interesowałem, także nie wiem jak to wyglądało. Jestem ciekaw czy na PS4 tak się da :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Spoko spoko troche bedzie trzeba poczekac ale spokojnie ogarna jak przerobic. Bedzie trudno ale wierze w naszych wybrancow xDDD

ruU3AnC.png

Opublikowano

Raczej wątpię. Piraci zniszczyli PSP więc Sony teraz bardzo mocno zabezpiecza. Nawet taka PS Vita, która ma 2 lata jeszcze nie została na tyle złamana aby na niej piraty odpalać ;) Najlepiej aby nigdy nie przerobili PS4.

Opublikowano

Poczekaj jakieś 7/10 miesięcy jeszcze to możne się pojawi jb dla ps4 :) jak na chwile obecna jest to nie mozliwe

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Tak jak wszyscy inni, ale nie ma mowy, żeby konsola była nie do złamania. Oczywiście, PS VIta jest jeszcze zabezpieczona ale to raczej przez jej popularność, a raczej jej brak. PS4 również trochę pociągnie ale to wszystko jest kwestią czasu.

Opublikowano

Szczerze, szkoda byłoby mi konsoli na przerobienie jej :), kto jak uważa, przeróbki to kwestia czasu, narazie to za młodziutka konsolka ;p .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Wiadomo że im nowsza wersja konsoli tym trudniej o przeróbki, ale czego ludzie nie robią, to pewnie tylko kwestia czasu gdy ps4 będzie czytał piraty :D

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Wiadomo że im nowsza wersja konsoli tym trudniej o przeróbki, ale czego ludzie nie robią, to pewnie tylko kwestia czasu gdy ps4 będzie czytał piraty :D

ps vita nie zlamana to tym bardziej ps 4 nie zlamia kwestia czasu jak i na nowych pc-etach skonczy sie piractwo a podrugie jaki sens kupowac konsole skoro nie stac mnie na gry nie widze sensu :-)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

ps vita nie zlamana to tym bardziej ps 4 nie zlamia kwestia czasu jak i na nowych pc-etach skonczy sie piractwo a podrugie jaki sens kupowac konsole skoro nie stac mnie na gry nie widze sensu :-)

http://xbox360iso.pl/viewtopic.php?f=42&t=5172 Spójrz na to, i co nie będzie złamane? PC'ty będą antypirackie? hahahahahahahahahaha mam nadzieję że to trolling bo jesli nie to ośmieszyłeś się jak mało kto w tej chwili. Nawet nie rok a PS 4 złamana jak patyczek od lodów :D.

http://www.playstationforum.pl/showthread.php?tid=22008 PSV też nie ustrzegła się złamania i dziękuje dobranoc :D. Tyle w temacie. Co do pieprzenia o PS3, błagam was gier na PS3 w necie jest podoba ilość co tych na xboxa 360 w tym każdy ex z niej.

http://www.komputerswiat.pl/nowosci/sprzet/2011/07/sony-jak-microsoft-ban-ostateczny-za-przerobienie-ps3.aspx hahahahaha PS 3 złamane dziękuje dobranoc "Proffessional" zabezpieczenia xD, tak właśnie sony i Microsoft zostały przeze mnie wyśmiane :D, sam gram na przeróbce PS3 w pirackiego uncharted i ani razu nie zacięła sie nic :D, teraz odkładam kasę na lepszego kompa i PS4 i przerabiam PS4 i pokazuje środkowy palec Sony :D.

Opublikowano

http://xbox360iso.pl/viewtopic.php?f=42&t=5172 Spójrz na to, i co nie będzie złamane? PC'ty będą antypirackie? hahahahahahahahahaha mam nadzieję że to trolling bo jesli nie to ośmieszyłeś się jak mało kto w tej chwili. Nawet nie rok a PS 4 złamana jak patyczek od lodów :D.

http://www.playstationforum.pl/showthread.php?tid=22008 PSV też nie ustrzegła się złamania i dziękuje dobranoc :D. Tyle w temacie. Co do pieprzenia o PS3, błagam was gier na PS3 w necie jest podoba ilość co tych na xboxa 360 w tym każdy ex z niej.

http://www.komputerswiat.pl/nowosci/sprzet/2011/07/sony-jak-microsoft-ban-ostateczny-za-przerobienie-ps3.aspx hahahahaha PS 3 złamane dziękuje dobranoc "Proffessional" zabezpieczenia xD, tak właśnie sony i Microsoft zostały przeze mnie wyśmiane :D, sam gram na przeróbce PS3 w pirackiego uncharted i ani razu nie zacięła sie nic :D, teraz odkładam kasę na lepszego kompa i PS4 i przerabiam PS4 i pokazuje środkowy palec Sony :D.

Normalnie ręce opadają...

W pierwszym linku jak byk pisze, że informacje nie są potwierdzone...

W drugim linku jak byk pisze o homebrew a nie odpalaniu pirackich gier...

Kto tutaj się niby ośmiesza?

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ktoś kto kupuje konsole, to albo będzie kupował gry, albo kupuje konsole z myślą od razu, że będzie ściągał pirackie wersje, czyli taką, na którą można takie wersje gier ściągać.

Ominięcie tych blokad chyba trochę ludziom zajęło w przypadku PS3, nie wiem od kiedy jest ta mozliwość, ale trochę to trwało, dlatego w przypadku PS4 i XO trzeba swoje poczekać jeśli chce się w taki sposób grać.

Poza tym prawie 5 miesięcy odkopu ;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma sensu piracenie na PS4 bo wszystko rozgrywa się w sieci, i na podstawie twojego konta w PSstore ;)

Dokładnie.

Większość gier to rozgrywka Online więc obecnie nie ma sensu.

Chociaż za jakiś czas i tak pewnie coś się ogarnie. ;)

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ahh ból dupy ludziczków że konsole zostaną złamane i będziemy grali na piratach a oni wydali hajs, w ogóle beka z dzieciarni myślącej że na PC'tach nie będzie się dało priacić hahahahahahahahahahahahaha padłem.

Opublikowano

Ahh ból dupy ludziczków że konsole zostaną złamane i będziemy grali na piratach a oni wydali hajs, w ogóle beka z dzieciarni myślącej że na PC'tach nie będzie się dało priacić hahahahahahahahahahahahaha padłem.

To jak kto chce grać, to już jego sprawa. Sam mam przerobione PS3, i szanuję tych, którzy takiej konsoli nie mają. Ktoś się boi przerabiać, nie chce mu się tego robić i.t.p. Po twoich wypowiedziach można wywnioskować, że ty takich ludzi nie szanujesz, a wręcz przeciwnie - gardzisz nimi. Także proszę cię, abyś przestał pisać takie rzeczy, i uszanował innych.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Co wy pierdzielicie ze się nie da konsole się da przerobic ale powodzenia ci zyczę poniewaz wujek kolegi dostał bana za to ze przerobil ps4 konsola nadaje się do wyrzucenia lub do naprawy ale wątpie zeby to coś dało

Opublikowano

Co wy pierdzielicie ze się nie da konsole się da przerobic ale powodzenia ci zyczę poniewaz wujek kolegi dostał bana za to ze przerobil ps4 konsola nadaje się do wyrzucenia lub do naprawy ale wątpie zeby to coś dało

To powiedz JAK można przerobić PS4 drogi znawco.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Przerobił... Na mało poręczną cegłę

Chyba masz na myśli PS3.

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...